3D-scan: de objectieve spiegel

10 dec 2015 Auteur: YourFace

Tags: 3D scan, Botox, Fillers, lippen

Facescan

Onderzoek heeft aangetoond dat vrouwen gemiddeld 38 keer per dag in de spiegel kijken om hun uiterlijk te controleren en daardoor vaak negatief verrast zijn wanneer ze zichzelf op foto’s zien. Foto’s schetsen immers een objectiever beeld dan de spiegel. Een driedimensionale foto van je gezicht laat je tot in detail zien hoe je eruitziet, waardoor het ook makkelijker is om objectiever aan te geven waar je precies niet gelukkig mee bent.

Hoe het werkt
Een hoofdrol in dit proces is onze 3D Facescan. Dit is precies wat de naam doet vermoeden: een driedimensionale scan van je gezicht. Met behulp van speciale lenzen worden drie foto’s van je gezicht genomen uit verschillende hoeken.

Die foto’s worden door slimme software omgezet in een driedimensionale render van je gezicht, waardoor het mogelijk wordt om je gezicht vanuit alle hoeken te bekijken. Een tikje confronterend natuurlijk, maar vooral ook heel nuttig.

De technologie maakt het mogelijk om, met behulp van speciale filters, te laten zien wáár in je gezicht precies volumeverlies optreedt, waar er pigmentstoornissen zijn en waar de doorbloeding van de oppervlakkige huid sporen nalaat.

Daarnaast vormt de driedimensionale weergave van je gezicht voor jezelf ook een objectievere manier om je uiterlijk te beoordelen.

Diagnose en prognose
Voor ons is het natuurlijk heel handig dat direct zichtbaar is wáár het gezicht correcties kan gebruiken, immers, de beelden liegen niet. Maar als jij degene bent die een behandeling moet ondergaan, is de technologie ook fantastisch, omdat het mogelijk is om de behandeling te simuleren op basis van je virtuele gezicht.

Kortgezegd: de behandeling kan worden uitgevoerd op je foto’s, waardoor je het eindresultaat direct te zien krijgt. De mogelijkheid om het eindresultaat alvast te bekijken aan de hand van foto’s is natuurlijk voor zowel jou als de cosmetisch arts een hele geruststelling, want er zijn geen valse verwachtingen. En het allermooiste is dat de 3D Facescan gratis is. Handig en vrijblijvend dus.

Wil jij ook een gratis scan zodat je een objectief beeld krijgt van je eigen gezicht? Maak een afspraak. Het is gratis en het enige dat je zeker meer naar huis neemt is een goed advies. Leuk toch?!

Populaire berichten
Alle tags
Alle Auteurs