Belotero® Revive

Belotero® Revive: Wij willen er goed uit zien en met name goed uit blijven zien. Daarom zijn preventie en vroege interventie begrippen die steeds belangrijker worden. Met preventieve behandelingen kan je extra elasticiteit, stevigheid en een verbetering van de huid verkrijgen. In plaats van een ingrijpende behandeling kunnen patiënten met dergelijke behandelingen de huid goed onderhouden.

Beletero® Revive filler zorgt voor verbetering van de huidhydratatie, huidstructuur, boost de huidkwaliteit, maakt de huid gladder en vermindert roodheid. Het verbetert de huidkwaliteit van de huid dankzij de filler combinatie van hyaluronzuur en glycerol. Glycerol zorgt ervoor dat de huid nog meer hydrateert, omdat het de waterabsorptie bevordert van de dermis naar het stratum corneum dat zorgt voor vocht van binnenuit. 

Een ander belangrijk kenmerk is hyaluronzuur. Dit draagt bij aan de kwaliteit van de filler en zorgt ervoor dat de huid er jong en stralend uitziet. Belotero® Revive biedt een unieke combinatie op basis van deze twee ingrediënten.

Belotero

De BELOTERO® behandeling

Belotero® Revive wordt toegepast door middel van een injectie in de huid zorgt dit voor directe hydratatie. Deze behandeling moet altijd uitgevoerd worden door een arts met veel ervaring en bij voorkeur een cosmetisch arts KNMG. Wilt u weten hoe het komt dat fillerproducten van BELOTERO® optimaal worden opgenomen? Het antwoord daarop is heel eenvoudig: onze gepatenteerde CPM®-technologie. 

Het gehele proces leidt tot een unieke formulering voor een optimale integratie in het weefsel, met zones van verschillende dichtheid. Terwijl gewone fillers onregelmatigheden onder de huid kunnen veroorzaken, past BELOTERO® zich aan en wordt op natuurlijke wijze opgenomen zonder ontstekingsreacties te veroorzaken. De onder de huid te injecteren fillers uit de BELOTERO®-productlijn zijn speciaal ontwikkeld op basis van hyaluronzuur en bieden een waaier aan cosmetische oplossingen. 

De lijn is speciaal ontwikkeld voor een behandelprogramma op maat met elkaar aanvullende onderdelen. De BELOTERO®-lijn van fillers op basis van hyaluronzuur, die wordt geproduceerd in Zwitserland en over de hele wereld is goedgekeurd, wordt al meer dan 15 jaar toegepast.  

Het natraject

In enkele gevallen treedt er na de behandeling lichte zwelling op. Dit kan enkele dagen aanhouden. U moet de eerste dagen geen druk geven op de plek waar de filler zit. Daarnaast adviseren wij u om de eerste 24 tot 48 uur niet intensief te sporten, sterk UV- of zonlicht, zonnebank en sauna te vermijden.

De risico's

Indien de behandeling uitgevoerd wordt door een ervaren arts is de behandeling veilig. Zoals iedere injecties zijn er kleine risico’s zoals een blauwe plek of ontsteking. Echter, door met de canule te werken worden de risico’s aanzienlijk verkleind.

belotero

Wat maakt de BELOTERO®-productlijn anders?

• Producten die speciaal zijn ontwikkeld voor een cosmetische behandeling op maat

• Optimale integratie in het weefsel, om op natuurlijke wijze op te gaan in de huid

• Gepatenteerde unieke CPM®-technologie voor flexibele resultaten op maat

Het resultaat

Beletero® Revive filler zorgt voor verbetering van de huidhydratatie, huidstructuur, boost de huidkwaliteit, maakt de huid gladder en vermindert roodheid. Het verbetert de huidkwaliteit van de huid dankzij de filler combinatie van hyaluronzuur en glycerol. Glycerol zorgt ervoor dat de huid nog meer hydrateert, omdat het de waterabsorptie bevordert van de dermis naar het stratum corneum dat zorgt voor vocht van binnenuit. 

Een ander belangrijk kenmerk is hyaluronzuur. Dit draagt bij aan de kwaliteit van de filler en zorgt ervoor dat de huid er jong en stralend uitziet. Belotero® Revive biedt een unieke combinatie op basis van deze twee ingrediënten. Deze behandeling moet altijd uitgevoerd worden door een arts met veel ervaring en bij voorkeur een cosmetisch arts KNMG.

Het is afhankelijk van de conditie van de huid hoelang deze verbeteringen zichtbaar blijven. Immers: het verouderingsproces gaat gewoon door. Dankzij de CPM®-technologie die voor BELOTERO® wordt gebruikt, blijven uw gezichtsuitdrukkingen behouden, waardoor een onnatuurlijk resultaat wordt vermeden. 

De kosten

De prijs van de behandeling hangt af van de hoeveelheid ml. In de meeste gevallen wordt er 1 ml gebruikt. De prijs is dan €200. De exacte prijs wordt altijd tijdens het consult besproken.

Consult

Ben jij geïnteresseerd in een Skinbooster middels Belotero® Revive? Of heb je behoefte aan een vrijblijvend consult? Plan dan nu direct jouw afspraak in bij YourFACE Clinics bij een locatie bij jou in de buurt.

Scroll naar boven
Boek afspraak