Belotero® Revive

De huidoplossing voor jongere patiënte

We willen er goed uit zien en met name goed uit blijven zien. Tegenwoordig maakt ons sociaal leven, de feestjes, een drukke carrière en onze reislust het onderhouden van onze huid erg belangrijk. Daarom zijn preventie en vroege interventie begrippen die steeds belangrijker worden.

Met preventieve behandelingen kan je extra elasticiteit, stevigheid en een verbetering van de huid verkrijgen. In plaats van een ingrijpende behandeling kunnen patiënten met dergelijke behandelingen de huid goed onderhouden.

Werking van Belotero® Revive:

  • Verbetering van de huidhydratatie
  • Herdefiniëren van de huidstructuur
  • Boost de huidkwaliteit
  • Maakt de huid gladder
  • Vermindert roodheid

Hydratatie is een belangrijk kenmerk van een gezonde huid. Belotero® Revive verbetert de hydratatie van de huid dankzij glycerol en de hygroscopische eigenschappen.

Glycerol zorgt ervoor dat de huid nog meer hydrateert, omdat het de waterabsorptie bevordert van de dermis naar het stratum corneum dat zorgt voor vocht van binnenuit.

Een ander belangrijk kenmerk is hyaluronzuur. Dit draagt bij aan de kwaliteit van de filler en zorgt ervoor dat de huid er jong en stralend uitziet. Belotero® Revive biedt een unieke combinatie op basis van deze twee ingrediënten.

 

Belotero® Revive: een unieke combinatie van gecrosslinkt HA en glycerol.

Scroll naar top
Boek afspraak