Fronsrimpel

Een fronsrimpel geeft het gezicht een boze uitstraling. Mensen met een duidelijk aanwezige fronsrimpel krijgen dan ook wel eens te horen: “Wat kijk je boos”. Een fronsrimpel bestaat uit meerdere verticale rimpels tussen de wenkbrauwen. Deze rimpels zijn vooral zichtbaar bij het hard nadenken, geconcentreerd luisteren of het kijken in de zon. Tijdens deze momenten span je de spieren die je laten fronsen namelijk aan. Op jonge leeftijd verdwijnen deze rimpels weer als je deze spieren ontspant. Naarmate we ouder worden, blijft de fronsrimpel steeds langer zichtbaar. Dit varieert van een kleine frons tot een diepe plooi. Gelukkig kan YourFACE de fronsrimpel eenvoudig behandelen.

Wenkbrauwlift met injectables

Door het gebruik van injectables wordt de wenkbrauw enkele millimeters gelift, waardoor je blik opener wordt. De wenkbrauwlift wordt uitgevoerd met Botuline Toxine of fillers.

 

Behandeling met Botuline Toxine

Wanneer de wenkbrauwlift uitgevoerd wordt met Botuline toxine type A (Botuline Toxine), wordt de spierwerking op het voorhoofd beïnvloed. Botuline Toxine zorgt er in dit geval voor dat de spieren die de wenkbrauw naar beneden trekken, zich ontspannen. Hierdoor krijgen de spieren die de wenkbrauwen omhoog trekken de overhand, waardoor de wenkbrauw gelift wordt.

 

Behandeling met fillers

Wanneer de wenkbrauwlift uitgevoerd wordt met fillers, wordt de oorzaak van de hangende wenkbrauw aangepakt. Het is namelijk zo dat naarmate we ouder worden, het volume en de spierlagen in het voorhoofd dunner worden. Door het volume terug te brengen in het voorhoofd met behulp van een filler, zal de wenkbrauw iets gelift worden.

Voor en na foto's - wenkbrauwlift

.

Maak jouw afspraak

Wil je jouw wenkbrauwen iets laten liften? Of heb je behoefte aan een vrijblijvend consult? Plan dan nu direct jouw afspraak met YourFACE.

Boek afspraak
Scroll naar top
Boek afspraak