Hangende mondhoeken

Wanneer je last hebt van hangende mondhoeken, kunnen vrienden, kennissen of collega’s het idee hebben dat je ontevreden bent.

Dit kan erg storend zijn, helemaal als je lekker in je vel zit.

Behandeling van de mondhoek met Botuline Toxine

De mondhoeken hangen vaak doordat er een spier die de mondhoek naar beneden trekt wat overactief is. Door deze spier behandelen met Botuline Toxine (Botuline Toxine), komt de mondhoek omhoog en zie je er een stuk tevredener uit. Het is – net als de meeste Botuline Toxine-ingrepen – een eenvoudige behandeling en daardoor zeer populair.

Behandeling van afhangende mondhoeken met een filler

Door het verouderingsproces van de huid wordt de huid op de wangen en jukbeenderen slapper en verdwijnt er onderhuids vet. Hierdoor gaat de huid van de wangen zakken. Omdat de huid bij de mondhoek vastzit, gaat de overtollige huid er overheen hangen. Dit leidt tot de zo typerende hangende mondhoeken. In dit geval kan een filler uitkomst bieden, zowel op de jukbeenderen als in de mondhoek zelf om de huid te verstrakken en te verstevigen.

Voor en na foto's - hangende mondhoeken

.

Maak jouw afspraak

Wil je iets aan je hangende mondhoeken laten doen? Of heb je behoefte aan een vrijblijvend consult? Plan dan nu direct jouw afspraak met YourFace.

Boek afspraak
Scroll naar top
Boek afspraak