YourFACE Clinics - YourSKINCARE
YourFACE - Huidbehandelingen

HUIDBEHANDELINGEN

Bij YourFACE Clinics kijken wij naar alle facetten van het gezicht daarbij zijn huidbehandelingen en huidproducten essentieel voor het mooiste en meest natuurlijk resultaat. Denk hierbij aan behandelingen ter preventie van het verouderingsproces, het verhelpen van fijne lijntjes, het verzachten van de gevolgen van acne en het verstevigen van de huid. Dit alles uiteraard op de meest natuurlijke en meest veilige manier. Wij hebben onze verschillende categorieën huidbehandelingen uiteen gezet, zie hieronder:

Indicaties

De SkinPen is geschikt voor alle huidtypen en kan ingezet worden om uiteenlopende huidindicaties te behandelen:

De SkinPen zorgt voor algehele verbetering van de huidconditie en versoepelt effectief stugge weefselstructuren. Denk hierbij aan littekenweefsel of stugge rimpels. De SkinPen detecteert zelf de mate van stugheid (weerstand) en past hierop de behandelsnelheid aan, zodat de ingestelde naalddiepte gegarandeerd bereikt wordt. Op deze manier kunnen alle indicaties effectief behandeld worden in één behandeling.

Informatie verschillende huidbehandelingen

 

Consult

Voorafgaand aan de eerste behandeling vindt er een consult plaats. Tijdens dit consult zal een van onze specialisten een behandelplan opstellen passend bij uw huid en uw hulpvraag. De behandeling en eventueel de te gebruiken producten worden uitvoerig met u besproken.

Wilt u direct met de huidtherapeut of medisch schoonheidsspecialist een afspraak maken? Klik dan op onderstaande knop om een vrijblijvend en kosteloos consult in te boeken. 

Uw specialisten 

YourFACE Clinics is een cosmetische kliniek en staat met een team van artsen en specialisten garant voor hoogwaardige behandelingen. 

Kijk hier voor meer informatie over onze specialisten. 

Scroll naar top
Boek afspraak