Jukbeenderen opvullen

De vorm van jouw gezicht wordt voor een groot deel bepaald door de jukbeenderen. Jonge mensen hebben veel volume ter hoogte van de jukbeenderen. Ook de wangen en slapen zijn vaak mooi vol. Wanneer je dus mooie, uitgesproken jukbeenderen hebt, wordt de huid goed ondersteund en gaat deze minder snel hangen. Hierdoor zal je ook niet zo snel last krijgen van een diepe neus-mondplooi, een marionetplooi of zogenaamde “hamsterwangen”. Voor die personen is er geen reden om de jukbeenderen te vullen of te vergroten door middel van fillers.

De behandeling

De arts zet aan iedere kant een klein prikje welke tegelijkertijd verdooft en een klein gaatje in de huid maakt. Door dit prikje kan de arts met een canule (flexibel slangetje) het materiaal onder de huid op de juiste plek aanbrengen. Deze behandeling moet altijd uitgevoerd worden door een arts met veel ervaring en bij voorkeur een cosmetische arts KNMG.

Het natraject

In enkele gevallen treedt er na de behandeling lichte zwelling op. Dit kan enkele dagen aanhouden. U moet de eerste dagen geen druk geven op de plek waar de filler zit. Daarnaast adviseren wij u om de eerste 24 uur niet intensief te sporten, sterk UV- of zonlicht, zonnebank en sauna te vermijden.

De risico’s

Indien de behandeling uitgevoerd wordt door een ervaren arts is de behandeling veilig. Zoals iedere injectie zijn er wel kleine risico’s zoals een blauwe plek of ontsteking. Echter, door met de canule te werken worden de risico’s aanzienlijk verkleind.

Het resultaat

Het resultaat van een jukbeen fillerbehandeling is na 14 dagen optimaal waarop een controle afspraak plaats zal vinden. Het resultaat houdt ongeveer 8-12 maanden aan. Dit hangt af van de gekozen filler en verschilt ook van persoon tot persoon. De jukbeenderen wordt altijd behandeld met een filler gemaakt van hyaluronzuur. De artsen van YourFACE Clinics werken met Restylane, Juvederm of Belotero.
 

De kosten

De prijs van de behandeling hangt af van de hoeveelheid materiaal dat nodig is. In de meeste gevallen zal 1ml hyaluronzuur voldoende zijn. De prijs is dan €425. Dit is inclusief verdoving en nazorg. De exacte prijs wordt altijd tijdens het consult besproken.
 

Consult

Wil je jouw jukbeenderen laten behandelen? Of heb je behoefte aan een vrijblijvend consult? Plan dan nu direct jouw afspraak in bij YourFACE Clinics bij een locatie bij jou in de buurt.

Scroll naar top
Boek afspraak