Jukbeenderen opvullen

De vorm van jouw gezicht wordt voor een groot deel bepaald door de jukbeenderen. Jonge mensen hebben veel volume ter hoogte van de jukbeenderen. Ook de wangen en slapen zijn vaak mooi vol. Wanneer je dus mooie, uitgesproken jukbeenderen hebt, wordt de huid goed ondersteund en gaat deze minder snel hangen. Hierdoor zal je ook niet zo snel last krijgen van een diepe neus-mondplooi, een marionetplooi of zogenaamde hamsterwangen. Voor die personen is er geen reden om de jukbeenderen te vullen of te vergroten.

Zo behandelt YourFACE jouw jukbeenderen

Ben je niet gezegend met een ideale botstructuur of is het vet in de bovenste gelaatshelft deels verdwenen? Dan kan YourFACE jouw jukbeenderen opvullen of accentueren met een filler. Het is een van de meest spectaculaire injectable-behandelingen: hoewel het absoluut niet ingrijpend is, is er wel direct na de behandeling een enorm verschil merkbaar. De contouren zijn verbeterd, je ziet er jeugdiger uit en de huidslapte is verminderd. Toch hoeft het absoluut niet zo te zijn dat iemand ziet dat je behandeld bent.

Voor en na foto's - jukbeenderen opvullen

.

Maak jouw afspraak

Wil je jouw jukbeenderen herstellen of opvullen? Of heb je behoefte aan een vrijblijvend consult? Plan dan nu direct jouw afspraak met YourFACE.

Boek afspraak
Scroll naar top
Boek afspraak