Lippen opvullen

Het hebben van volle, grote lippen is een teken van jeugdigheid. Wanneer je van jezelf geen volle lippen hebt, kan je je lippen laten opvullen of vergroten. Er bestaat een ideale verhouding (de phi factor of ‘de gulden snede’) voor de vormen in het gezicht. Deze geldt ook voor de verhouding tussen de bovenlip en de onderlip. Door de lippen met een filler te vergroten, kun je de verhoudingen weer terugbrengen naar het optimale.

Zo vergroot YourFace jouw lippen

Het vergroten van lippen kan op twee manieren:

– het opvullen van de lippenrand
– het vergroten van het lippenrood

Het opvullen van de lippenrand
Door de lippenrand op te vullen, zorg je ervoor dat de natuurlijke curve van je lip wordt ondersteund. Het resultaat is goed te zien wanneer je iemand van de zijkant bekijkt. Vaak wordt het zogenaamde ‘philtrum’ ook meegenomen: de lijntjes die van je neus naar de cupidoboog lopen. Het is heel mooi om deze goed te definiëren. Bij het ouder worden, wordt de afstand van de neus tot de lip langer en wordt de huid boven de lip vlakker. Wanneer je deze afstand verkort, geeft dit een jeugdiger uiterlijk en kunnen we op een mooie, subtiele wijze de lip vergroten.

Het vergroten van het lippenrood
Het opvullen van de lip met een filler zorgt voor meer volume in de lippen. Meestal gebeurt dit met een hyaluronzuur omdat dit een lichaamseigen stof is. Deze filler wordt al jaren gebruikt en is erg veilig en betrouwbaar. Bij het vergroten van de lippen met een filler houden we de verhouding van de lippen goed in de gaten. Wanneer je alleen de bovenlip vult, kan het gebeuren dat de verhouding niet meer helemaal klopt. Daarom vullen we de onderlip vaak ook zodat het geheel voller oogt.

Voor en na foto's - lippen opvullen

.

Maak jouw afspraak

Wil je jouw lippen laten vergroten? Of heb je behoefte aan een vrijblijvend consult? Plan dan nu direct jouw afspraak met YourFace.

Boek afspraak
Scroll naar top
Boek afspraak