Neuscorrectie met fillers

Een neuscorrectie alleen mogelijk door middel van een chirurgische ingreep? Zeker niet! Wanneer je je stoort aan een knobbeltje of deukje in je neus, is het mogelijk dit te verhelpen met fillers. Veilig, snel en met een mooi en langdurig resultaat.

De behandeling

De behandeling wordt uitgevoerd met fillers. Door de filler op de juiste plekken aan te brengen op de neus, worden deukjes opgevuld of bobbeltjes rechtgetrokken. Ook is het mogelijk om met fillers de neus te liften.

Het natraject

In enkele gevallen treedt er na de behandeling lichte zwelling op. Dit kan enkele dagen aanhouden. U moet de eerste dagen geen druk geven op de plek waar de filler zit. Daarnaast adviseren wij u om de eerste 24 uur niet intensief te sporten, sterk UV- of zonlicht, zonnebank en sauna te vermijden.

De risico’s

Indien de behandeling uitgevoerd wordt door een ervaren arts is de behandeling veilig. Zoals iedere injectie zijn er wel kleine risico’s zoals een blauwe plek of ontsteking. Echter, door met de canule te werken worden de risico’s aanzienlijk verkleind.

Het resultaat

Het resultaat van een neus fillerbehandeling is na 14 dagen optimaal waarop een controle afspraak plaats zal vinden. Het resultaat houdt ongeveer 8-12 maanden aan. Dit is echter sterk afhankelijk van de soort neuscorrectie. Wanneer de neus gecorrigeerd dient te worden door het opvullen van deukjes of verhelpen van bobbeltjes, blijft het resultaat langer zichtbaar dan wanneer de neus daadwerkelijk gelift moet worden met de filler. De neus wordt altijd behandeld met een filler gemaakt van hyaluronzuur. De artsen van YourFACE Clinics werken met Restylane, Juvederm of Belotero.

De kosten

De prijs van de behandeling hangt af van de hoeveelheid materiaal dat nodig is. In de meeste gevallen zal 1ml hyaluronzuur voldoende zijn. De prijs is dan €425. Dit is inclusief verdoving en nazorg. De exacte prijs wordt altijd tijdens het consult besproken.

Consult

Wil je jouw neus laten behandelen? Of heb je behoefte aan een vrijblijvend consult? Plan dan nu direct jouw afspraak in bij YourFACE Clinics bij een locatie bij jou in de buurt.

Scroll naar boven
Boek afspraak