Neuscorrectie met fillers

Een neuscorrectie alleen mogelijk door middel van een chirurgische ingreep? Zeker niet! Wanneer je je stoort aan een knobbeltje of deukje in je neus, is het mogelijk dit te verhelpen met fillers. Veilig, snel en met een mooi en langdurig resultaat.

Neuscorrectie bij YourFace

De behandeling wordt dus uitgevoerd met fillers. Door de filler op de juiste plekken aan te brengen op de neus, worden deukjes opgevuld of bobbeltjes rechtgetrokken. Ook is het mogelijk om met fillers de neus te liften. Hoe lang het resultaat zichtbaar blijft, is afhankelijk van de soort neuscorrectie. Wanneer de neus gecorrigeerd dient te worden door het opvullen van deukjes of verhelpen van bobbeltjes, blijft het resultaat langer zichtbaar dan wanneer de neus daadwerkelijk gelift moet worden met de filler.

De neuscorrectie met fillers neemt ongeveer drie kwartier in beslag. Met behulp van een zeer fijne naald wordt de filler bij de neus aangebracht en het gewenste resultaat behaald. De filler blijft ongeveer een jaar zitten, waarna deze vanzelf weer door het lichaam afgebroken wordt en de neuscorrectie herhaald kan worden.

Maak jouw afspraak

Wil je weten of jij je neus kunt laten behandelen met fillers? Of meer weten over deze behandeling? Plan dan een consult in bij YourFace.

Boek afspraak
Scroll naar top
Boek afspraak