Neus mond plooi

Een van de meest behandelde plooien in het gezicht is de rimpel die van de neus naar de mond loopt. Deze plooi noemen we de neus-mondplooi of neus-lippenplooi.

Jong of oud, man of vrouw: bij iedereen loopt hier een lichte rimpel of plooi. En al helemaal wanneer we lachen.

Hoe ontstaat een neusmondplooi?

Als je ouder wordt, neemt de neus-mondplooi helaas vaak toe. Dat heeft verschillende oorzaken:

  • Het vet dat van nature in de wangen en jukbeenderen zit, neemt af. Hierdoor is de huid van de jukbeenderen minder goed gevuld en zakt naar beneden. De neus-mondplooi wordt dan beter zichtbaar.
  • Het bot van jouw oogkassen neemt in massa af. Hierdoor is er minder bot om de huid aan de bovenzijde van je gezicht te ondersteunen. De huid zakt hierdoor en zorgt voor een diepere neus-lippenplooi.
  • De huid wordt in de loop der jaren minder stevig en elastisch, waardoor de huid door de zwaartekracht sneller gaat hangen.

Zo behandelt YourFace jouw neusmondplooi

YourFace behandelt de neus-mondplooi met een filler direct onder de plooi. Hierdoor wordt de huid omhoog gelift waardoor de rimpel of plooi afneemt. Omdat de neus-mondplooi vaak ontstaat door het verminderde volume van de jukbeenderen, kan een behandeling van de jukbeenderen bijdragen tot een beter resultaat van het verwijderen van de rimpel of plooi.

Voor en na foto's - neusmondplooi

.

Maak jouw afspraak

Wil je iets aan je neus-mondplooi laten doen? Of heb je behoefte aan een vrijblijvend consult? Plan dan nu direct jouw afspraak met YourFace.

Boek afspraak
Scroll naar top
Boek afspraak