Overmatig zweten

Zweten onder de oksels is onaangenaam. Wanneer je veel zweet wordt dit ook wel hyperhidrosis genoemd. Door de aanwezigheid van bacteriën op de huid brengt het vaak ook nog een onaangename geur met zich mee. Er zijn verschillende factoren die het zweten verergeren. Denk aan warmte, lichamelijke inspanning, mentale concentratie en stress. Om het overmatig zweten tegen te gaan kan een behandeling met Botuline toxine type A (Botuline Toxine), met name onder de oksels, een perfecte oplossing bieden.

Zo behandelt YourFace overmatig zweten met Botuline Toxine

In een serie – nagenoeg pijnloze – prikjes wordt de Botuline Toxine verdeeld onder de oksel. Meestal zweet je het meest in het behaarde deel van de oksel. Dat is dan ook de zone waar de Botuline Toxine wordt ingespoten. De oksels kunnen het best een dag voor de behandeling geschoren worden. Aangezien er relatief veel Botuline Toxine gebruikt wordt, ligt de prijs hoger dan Botuline Toxine-behandelingen om rimpels tegen te gaan. Het duurt een paar dagen voordat de Botuline Toxine werkt, maar dan houdt het effect normaal gesproken zes tot twaalf maanden aan.

Maak jouw afspraak

Wil jij iets tegen zweten doen? Of heb je behoefte aan een vrijblijvend consult? Plan dan nu direct jouw afspraak met YourFACE.

Boek afspraak
Scroll naar top
Boek afspraak