Skinbooster PROFHILO®

Profhilo®: een natuurlijke anti-aging behandeling met hyaluronzuur

Profhilo® is een anti-aging behandeling met een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. De werking van Profhilo® is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen (type 1,3, 4 en 7), en elastine gestimuleerd wordt. Dit wordt  “bioremodeling” genoemd. De huid wordt weer stevig en gezond in de verschillende huidlagen.

“Een belangrijk voordeel is dat je met Profhilo® de huid kunt verjongen zonder volume te geven aan je gezicht. De huid wordt daadwerkelijk herstelt, huidverslapping wordt aangepakt en dit met een natuurlijke bewerking van hyaluronzuur.”

 

WELKE INDICATIES KUN JE MET PROFHILO® BEHANDELEN?

De behandeling is geschikt voor de behandeling van huidverslapping van het gezicht, de hals, het decolleté, de handen en zelfs de bovenarmen. Het resultaat is heel natuurlijk, de huid wordt steviger en krijgt een mooie glans.

WAT IS ER NIEUW AAN PROFHILO®?

Het product heeft in 2016 de Aesthetic Awards gewonnen voor de meest innovatieve behandeling omdat het een geheel nieuwe bewerking van hyaluronzuur betreft met hele specifieke voordelen. Het hyaluronzuur is heel natuurlijk, dus minder kans op bijwerkingen, een natuurlijk resultaat en deze behandeling maakt uw eigen huid in de diverse lagen weer steviger.

HOE GAAT DE BEHANDELING?

Bij deze behandeling wordt er met de BAP-techniek gewerkt, dat zijn injecties in 10 anatomisch uitgekiende gebieden die zorgen voor een optimaal resultaat. Profhilo® verspreidt zich heel goed dus er zijn maar een aantal injecties nog om een geheel gezicht (of andere indicatie) optimaal te behandelen. De behandeling is snel, nauwelijks pijnlijk en de kans op bijwerkingen is door het natuurlijke materiaal klein.

VOOR WIE IS DEZE BEHANDELING GESCHIKT?

Voor iedereen vanaf ongeveer 30 jaar die huidverslapping tegen wil gaan. Ook voor mannen en vrouwen die een natuurlijk huidverjongend effect willen en de stap naar een “echte” filler (nog) niet zien zitten.  Ook kan de behandeling goed gecombineerd worden met een filler of botox behandeling of als aanvulling op een andere behandeling.

WANNEER KAN IK HET RESULTAAT BEMERKEN?

Er zijn 2 tot 3 behandelingen nodig met een tussenpose van een maand afhankelijk van de mate van huidveroudering. Omdat de huid door deze behandeling zelf aan het werk gezet wordt, zie je niet meteen resultaat. Vaak zie je wel al dat de huid beter gehydrateerd is. Vanaf 6-8 weken na de eerste behandeling is het positieve effect steeds duidelijker, dit komt omdat de aanmaak van collageen en elastine tijd nodig heeft.

HOE LANG HOUDT HET EFFECT VAN DE BEHANDELING AAN?

Het is afhankelijk van de conditie van de huid hoelang deze verbeteringen zichtbaar blijven. Geadviseerd wordt om 1 of 2 keer per jaar een losse behandeling te ondergaan om het resultaat te behouden. Immers: het verouderingsproces gaat gewoon door.

ZIJN ER BIJWERKINGEN TE VERWACHTEN?

Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt. Wanneer deze stof geïnjecteerd is, wordt deze uitermate goed door de huid verdragen. De mogelijke neveneffecten van een behandeling met Profhilo® zijn milde zwelling, roodheid en soms een paar blauwe plekjes. Dit wordt eerder veroorzaakt door de injecties dan door het product zelf en zal snel verdwijnen.

Profhilo® is sinds 2015 op de markt en wordt sindsdien wereldwijd veel gebruikt, waarbij tot op heden nog geen bijwerkingen anders dan bovengenoemde, zijn gerapporteerd. Dit is toe te schrijven aan het feit dat het een zeer pure vorm van hyaluronzuur betreft.

Profhilo® Skinboosters vitaliseren de huid. De Skinbooster doet dit door diep en langdurig te hydrateren, daar waar nodig is. Profhilo® Skinboosters verjongen de huid door de elasticiteit en structuur te verbeteren. Hierdoor krijgt jouw huid haar mooie, natuurlijke gloed terug.

GEEN FILLER
Een Skinbooster is geen filler. Skinboosters vullen geen rimpels op, creëren geen volume en verbeteren de contouren van het gelaat niet. Wat het dan wel doet? De Profhilo® Skinboosters verzorgen de huid van binnenuit. Ze herstellen de hydrobalans en verbeteren de elasticiteit van de huid. Hierdoor verminderen oneffenheden en lijntjes, en wordt de huid weer glad en soepel.

HYALONZUUR
Een Skinbooster bestaat uit natuurlijk hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature al voor in de huid, en zorgt voor het aantrekken van water. Naarmate we ouder worden, neemt het eigen hyaluronzuur af en wordt de huid vaal en droog. Door kleine hoeveelheden Skinbooster met een dun naaldje net onder de huid te injecteren, wordt de huid weer optimaal van binnenuit gehydrateerd. Hierdoor ziet de huid er weer stralend uit. Restylane Skinboosters zijn ook uitermate geschikt voor een huid met acne of een huid die beschadigd is door de zon.

DE BEHANDELING
De behandeling met Profhilo® Skinboosters bestaat uit een kuur van twee of drie behandelingen die ongeveer drie tot vier weken na elkaar worden uitgevoerd. Na deze periode is het voldoende om de behandeling met de Skinbooster eens per 9 maanden te herhalen. De behandeling met Profhilo® Skinboosters is geschikt voor ieder huidtype. Skinboosters kunnen gebruikt worden in het gezicht, het decolleté, de hals en de handen. Eén behandeling aan de handen is vaak al genoeg om het gewenste resultaat te bereiken. De Skinboosters zorgen voor een mooiere, gladde huid waarbij vaten en peesstructuren minder zichtbaar zijn.

Voor en na foto's - skinboosters

.

Maak jouw afspraak

Wil je jouw gezicht, decolleté, hals of handen behandelen met Profhilo Skinboosters? Of heb je behoefte aan een vrijblijvend consult? Plan dan nu direct jouw afspraak met YourFACE.

Boek afspraak
Scroll naar top
Boek afspraak