Rimpels bovenlip

Iedereen krijgt er – vroeger of later – mee te maken: rimpels boven de lip. Deze rimpels worden vaak als zeer storend ervaren. Gelukkig kunnen rimpels en lijntjes rond je mond met een injectable worden aangepakt.

Op jonge leeftijd zie je alleen rimpels of plooitjes als je praat, lacht of je mond beweegt. In rust zijn ze (gelukkig) weer verdwenen. Naarmate je ouder wordt, blijven de lijntjes boven je lip langer staan. Helaas ook in rust. Vaak worden ze ‘rokerslijntjes’ genoemd. Natuurlijk weten we allang dat roken niet bepaald goed voor je huid is, hoewel erfelijkheid een grotere rol speelt.

Zo behandelt YourFace jouw rimpels boven de lip

YourFace kan jouw rimpels rond je mond op twee verschillende manieren behandelen:

– met fillers
– of ondersteunend met Botuline Toxine (Botuline Toxine)

Behandeling van rimpels boven de lip met fillers
Een filler is voor de rimpels rond de mond het middel van eerste keuze. Met een filler worden de fijne lijntjes boven de lip gevuld en van onderaf ‘uitgedeukt’. Vaak nemen we de lippenrand ook een klein beetje mee bij het inspuiten. Dit voorkomt dat de lipstick in het rimpeltje naar boven trekt. Je krijgt hier geen grote lip van. Dat gebeurt alleen wanneer je het lippenrood opvult.

Behandeling van rimpels boven de lip met Botuline Toxine
Botuline Toxine is voor het verwijderen van rimpels van de bovenlip minder gebruikelijk dan fillers. Botuline Toxine ontspant de spiertjes die verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van de rimpels. Maar juist deze spieren zijn van belang voor een natuurlijke expressie en de uitspraak van bepaalde letters. Als ondersteuning van een behandeling met een filler kan het wel een goede behandeling zijn.

Voor en na foto's - rimpels bovenlip

.

Maak jouw afspraak

Wil je iets aan je rimpels boven de lip laten doen? Of heb je behoefte aan een vrijblijvend consult? Plan dan nu direct jouw afspraak met YourFace.

Boek afspraak
Scroll naar top
Boek afspraak