Logo Profhilo

PROFHILO®

De skinbooster PROFHILO® is een natuurlijke anti-aging behandeling met een grote hoeveelheid hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. De werking van Profhilo® is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen (type 1, 3, 4 en 7), en elastine gestimuleerd wordt. Dit wordt “bioremodeling” genoemd. De huid wordt weer stevig en gezond in de verschillende huidlagen.

“Een belangrijk voordeel is dat je met Profhilo® de huid kunt verjongen zonder volume te geven aan je gezicht. De huid wordt daadwerkelijk herstelt, huidverslapping wordt aangepakt en dit met een natuurlijke bewerking van hyaluronzuur.”

Profhilo Winner Anti-Aging Award
YourFACE Clinics - Profhilo

Geen filler

PROFHILO® is geen filler (lees hier meer over fillers). PROFHILO® is een skinboosters en deze vullen geen rimpels op, creëren geen volume en verbeteren de contouren van het gelaat niet. PROFHILO® Skinboosters verzorgen de huid van binnenuit. Ze herstellen de hydrobalans en verbeteren de elasticiteit van de huid. Hierdoor verminderen oneffenheden en lijntjes, en wordt de huid weer glad en soepel.

Met een behandeling met PROFHILO®  krijg je weer een glanzende gezonde huid. 

De behandeling

PROFHILO® zorgt voor een mooiere, gladde huid waarbij kleurverschillen, vaten en peesstructuren minder zichtbaar zijn.

Bij deze behandeling wordt er met de BAP-techniek gewerkt, dat zijn injecties in 10 anatomisch uitgekiende gebieden die zorgen voor een optimaal resultaat. Profhilo® verspreidt zich heel goed dus er zijn maar een aantal injecties nog om een geheel gezicht (of andere indicatie) optimaal te behandelen. De behandeling is snel, nauwelijks pijnlijk en de kans op bijwerkingen is door het natuurlijke materiaal klein. Deze behandeling moet altijd uitgevoerd worden door een arts met veel ervaring en bij voorkeur een cosmetisch arts KNMG.

Profhilo BAP- techniek
Profhilo Gelaat - BAP techniek
YourFACE Clinics - Profhilo Hals
Profhilo Hals - BAP techniek
YourFACE Clinics - Profhilo

Voor wie is de behandeling geschikt

Voor iedereen vanaf ongeveer 30 jaar die huidverslapping tegen wil gaan en is geschikt voor ieder huidtype. Ook voor mannen en vrouwen die een natuurlijk huidverjongend effect willen en de stap naar een “echte” filler (nog) niet zien zitten. Profhilo Skinboosters zijn ook uitermate geschikt voor een huid met acne of een huid die beschadigd is door de zon. Daarnaast kan de behandeling goed gecombineerd worden met een filler of Botuline Toxine behandeling of als aanvulling op een andere behandeling.

Het gezicht, de hals, het decolleté, de handen en zelfs de bovenarmen kunnen behandeld worden. Het resultaat is heel natuurlijk, de huid wordt steviger en krijgt een mooie glans.

De risico’s

De mogelijke bijwerkingen van een behandeling met Profhilo® zijn milde zwelling, roodheid en soms een paar blauwe plekjes. Dit wordt eerder veroorzaakt door de injecties dan door het product zelf en zal snel verdwijnen.

Profhilo® is sinds 2015 op de markt en wordt sindsdien wereldwijd veel gebruikt, waarbij tot op heden nog geen bijwerkingen anders dan bovengenoemde, zijn gerapporteerd. Dit is toe te schrijven aan het feit dat het een zeer pure vorm van hyaluronzuur betreft.

Het resultaat

De behandeling met Profhilo® Skinboosters bestaat uit een kuur van twee of drie behandelingen die ongeveer drie tot vier weken na elkaar worden uitgevoerd, omdat de huid door deze behandeling zelf aan het werk gezet wordt, zie je niet meteen resultaat. Vaak zie je wel al dat de huid beter gehydrateerd is. Vanaf 6-8 weken na de eerste behandeling is het positieve effect steeds duidelijker, dit komt omdat de aanmaak van collageen en elastine tijd nodig heeft. Na deze periode is het voldoende om de behandeling met de Skinbooster eens per 9 maanden te herhalen.

Het is afhankelijk van de conditie van de huid hoelang deze verbeteringen zichtbaar blijven. Geadviseerd wordt om 1 of 2 keer per jaar een losse behandeling te ondergaan om het resultaat te behouden. Immers: het verouderingsproces gaat gewoon door.

De kosten

De prijs van de behandeling hangt af van de hoeveelheid behandelingen. In de meeste gevallen zal wordt er een kuur van twee behandelingen geadviseerd. De prijs is dan €600. De exacte prijs wordt altijd tijdens het consult besproken.

Consult

Ben jij geïnteresseerd in een Skinbooster Profhilo behandeling? Of heb je behoefte aan een vrijblijvend consult? Plan dan nu direct jouw afspraak in bij YourFACE Clinics bij een locatie bij jou in de buurt.

Uw specialisten 

YourFACE Clinics is een cosmetische kliniek en staat met een team van artsen en specialisten garant voor hoogwaardige behandelingen. 

Kijk hier voor meer informatie over onze specialisten. 

Scroll naar top
Boek afspraak