Wilt u uw huidconditie verbeteren? Graag een frisse uitstraling? YourFACE Clinics maakt gebruik van het eerste FDA goedgekeurde medisch microneedling systeem ter wereld, namelijk de SkinPen. De SkinPen is in de US ontworpen en heeft als enige microneedling systeem ter wereld een CE-keurmerk, klasse 2. Daarnaast is het de gouden standaard op het gebied van de microneedling behandeling. De SkinPen wordt ingezet voor huidverbetering bij (acne-)littekens, pigmentvlekken, doffe huid, grove poriën en fijne lijntjes. Het is een zeer effectieve en veilige behandeling.

Hoe werkt de SkinPen?

De huid in de diepte vernieuwen, zónder oppervlakkige schade aan te richten en met minimale downtime. Dit kan met de SkinPen Collageen Inductie Therapie (CIT). Met medisch microneedling wordt, door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt. Tijdens de behandeling wordt het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen (type 3) en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt hierdoor steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender. Medisch microneedling is effectiever en zorgt daardoor voor een zichtbaarder resultaat.

Indicaties

De SkinPen is geschikt voor alle huidtypen en kan ingezet worden om uiteenlopende huidindicaties te behandelen:

De SkinPen zorgt voor algehele verbetering van de huidconditie en versoepelt effectief stugge weefselstructuren. Denk hierbij aan littekenweefsel of stugge rimpels. De SkinPen detecteert zelf de mate van stugheid (weerstand) en past hierop de behandelsnelheid aan, zodat de ingestelde naalddiepte gegarandeerd bereikt wordt. Op deze manier kunnen alle indicaties effectief behandeld worden in één behandeling.

Aantal behandelingen

Gemiddeld zijn er tussen de 3 en 6 behandelingen nodig. Dit is erg afhankelijk van de hulpvraag en de huidconditie. Het interval is 4 tot 6 weken. De beste resultaten worden behaald wanneer de SkinPen behandeling in kuurverband worden uitgevoerd. De huidtherapeut maakt graag een behandelplan op maat. 

Consult 

Voorafgaand aan de eerste behandeling moet er een consult hebben plaatsgevonden. Tijdens dit consult zal de huidtherapeut een behandelplan opstellen passend bij uw huid en uw hulpvraag. De werking van de SkinPen en de voorbereidende producten worden besproken. Een behandeling kan direct na het consult plaatsvinden.

Scroll naar boven
Boek afspraak