Slapen opvullen

Ingevallen gezicht? Slapen opvullen kan door middel van fillers. De filler zorgt ervoor dat het volume op de juiste plekken wordt hersteld, waardoor de slapen opgevuld worden en de ronde vormen in het gezicht teruggebracht worden. Hierdoor krijg je je jeugdige uitstraling terug.

De behandeling

De arts werkt met verdoving. Deze behandeling moet altijd uitgevoerd worden door een arts met veel ervaring en bij voorkeur een cosmetische arts KNMG.

Het natraject

In enkele gevallen treedt er na de behandeling lichte zwelling op. Dit kan enkele dagen aanhouden. U moet de eerste dagen geen druk geven op de plek waar de filler zit. Daarnaast adviseren wij u om de eerste 24 uur niet intensief te sporten, sterk UV- of zonlicht, zonnebank en sauna te vermijden.

De risico’s

Indien de behandeling uitgevoerd wordt door een ervaren arts is de behandeling veilig. Zoals iedere injectie zijn er wel kleine risico’s zoals een blauwe plek of ontsteking. Echter, door met de canule te werken worden de risico’s aanzienlijk verkleind.

Het resultaat

Het kan zijn dat je wenkbrauwen door het invallen van je slapen wat naar beneden zijn getrokken. Wanneer je je slapen laat behandelen, zorgt dat ervoor dat de uiteinden van je wenkbrauwen weer een lift krijgen. Door de filler wordt de huid weer opgespannen en gaan de wenkbrauwen weer iets omhoog.Het resultaat

Het resultaat is na 14 dagen optimaal waarop een controle afspraak plaats zal vinden. Het resultaat houdt ongeveer 8-12 maanden aan. Dit hangt af van de gekozen filler en verschilt ook van persoon tot persoon. De slapen worden altijd behandeld met een filler gemaakt van hyaluronzuur. De artsen van YourFACE Clinics werken met Restylane, Juvederm of Belotero.

De kosten

De prijs van de behandeling hangt af van de hoeveelheid materiaal dat nodig is. In de meeste gevallen zal 1ml hyaluronzuur voldoende zijn. De prijs is dan €425. Dit is inclusief verdoving en nazorg. De exacte prijs wordt altijd tijdens het consult besproken.

Consult

Wil je jouw slapen laten behandelen? Of heb je behoefte aan een vrijblijvend consult? Plan dan nu direct jouw afspraak in bij YourFACE Clinics bij een locatie bij jou in de buurt.

Scroll naar boven
Boek afspraak