Slapen opvullen

Heb je last van ingevallen slapen? Het is een natuurlijk gevolg van het verouderingsproces. Naarmate we ouder worden verliezen wij volume in de vorm van bot en vetweefsel. Hierdoor verliest de huid zijn steun en kan de huid in ons gezicht meer hangen. Ingevallen slapen (ook wel temporaal genoemd) worden vaak als storend ervaren omdat ze je een wat oudere uitstraling geven. Maar, door de slapen op te vullen kan je het verlies van volume herstellen.

Ingevallen slapen behandelen bij YourFace

Het behandelen van de slapen gebeurt met een hyaluronzuurfiller. Door middel van kleine prikjes wordt de filler aangebracht bij de slapen. De filler zorgt ervoor dat het volume op de juiste plekken wordt hersteld, waardoor de slapen opgevuld worden en de ronde vormen in het gezicht teruggebracht worden. Hierdoor krijg je je jeugdige uitstraling terug.

Het kan zijn dat je wenkbrauwen door het invallen van je slapen wat naar beneden zijn getrokken. Wanneer je je slapen laat behandelen, zorgt dat ervoor dat de uiteinden van je wenkbrauwen weer een lift krijgen. Door de filler wordt de huid weer opgespannen en gaan de wenkbrauwen weer iets omhoog.

Maak jouw afspraak

Wil je meer te weten komen over deze behandelingen tijdens een gratis consult? Maak dan een afspraak bij YourFace.

Boek afspraak
Scroll naar top
Boek afspraak