Tandvleeslach

Houd je van lachen, maar vind je het vervelend dat je tandvlees dan zichtbaar wordt? De zogenoemde ‘tandvleeslach’ ontstaat doordat spiertjes je bovenlip bij het lachen omhoog trekken en je tandvlees blootstellen. Er iets aan laten doen? Dat is heel gemakkelijk.

Tandvleeslach behandelen bij YourFACE

Een tandvleeslach ontstaat door overactieve spieren bij de bovenlip. Deze spieren trekken je lip omhoog wanneer je lacht, waardoor tandvlees zichtbaar wordt. Om de tandvleeslach te verhelpen wordt Botuline toxine type A (Botuline Toxine) gebruikt. De Botuline Toxine wordt aangebracht bij de spieren, die zorgt dat deze zich ontspannen. De lip wordt niet meer omhoog getrokken, waardoor het tandvlees niet meer zichtbaar wordt bij het lachen.

Behandeling

De Botuline toxine wordt met hele kleine prikjes bij de spiertjes aangebracht en neemt ongeveer een half uur in beslag. Na afloop kun je je werkzaamheden gewoon oppakken. Het resultaat? Dat wordt merkbaar binnen enkele dagen tot een week.

Maak jouw afspraak

Wil je meer weten over de behandeling van de tandvleeslach, een afspraak maken of op consult komen? Neem dan direct contact op met YourFACE.

Boek afspraak
Scroll naar top
Boek afspraak