Ultherapy

Ultherapy 

Ultherapy® biedt een veilige en beproefde ultrasound behandeling voor het natuurlijk liften en strakker maken van de huid – zonder operatie of hersteltijd. Ultherapy® is de nieuwste ontwikkeling in cosmetische wetenschap. De behandeling is de enige niet-invasieve procedure die door de Amerikaanse FDA is goedgekeurd voor het liften van de huid en heeft een klasse-2 CE-keurmerk.

YourFACE Clinics - Ulthera apparaat
YourFACE Clinics - Ultherapy werking

Werking

Deze behandeling gebruikt de kracht van ultrasound om de aanmaak van collageen te stimuleren. In tegenstelling tot lasers, radiofrequentie, operaties en andere behandelingstechnieken is Ultherapy® een niet-chirurgische methode die het huidoppervlak (epidermis) mijdt en precies op de juiste diepte en met de juiste temperatuur de juiste hoeveelheid ultrasound afgeeft. De gerichte geluidsgolven dringen door tot de huidlaag die normaal alleen met een cosmetische ingreep worden bereikt – maar zonder te snijden of het huidoppervlak aan te tasten. De geluidsgolven brengen een natuurlijke respons van het lichaam op gang om sterk, nieuw collageen aan te maken en het zwakke collageen te versterken.

Hoewel Ultherapy® de resultaten van een facelift niet kan nabootst, is het een alternatief voor degenen die niet bereid zijn om een operatie te ondergaan en voor patiënten die langer profijt willen hebben van de effecten van een cosmetische ingreep.

Indicaties

De Ultherapy® behandelingen kunnen op verschillende gebieden ban het lichaam worden toegepast zoals:  

  • Op de hals;
  • Onder de kin;
  • De wenkbrauwen;
  • Onder de ogen;
  • Het verbeteren van lijntjes en rimpels in het decolleté en andere delen van het lichaam.

De voordelen van  Ultherapy® 

Het behandelen met de Ultherapy heeft veel voordelen. We hebben een aantal voor je op een rijtje gezet:

  • Niet-invasief, geen hersteltijd
  • Versterkt collageen
  • Natuurlijke resultaten
  • Vaak is er slechts één behandeling nodig
  • Veilige ultrasound

Voorbereiding op de behandeling 

De voorbereiding op de procedure is minimaal. Uw gewoonlijke eet-, drink-, bewegings- en werkroutines kunnen voor en onmiddellijk na de procedure worden gehandhaafd. Daarnaast moet u vóór de behandeling uw make-up en andere huidverzorgingsproducten van het doelgebied verwijderen. 

Wat kan ik verwachten

Sommige patiënten zien effect direct na de behandeling, in de meeste gevallen treedt huidverjonging gedurende 3 maanden na de behandeling op. Tot wel 6 maanden kan de behandelde huid strakker worden en steviger aanvoelen. Dit komt doordat het nieuwe collageen de huid in het gezicht en hals versterkt, geleidelijk lift en verstevigt en de huid op de borst opvult. Dit aspect maakt Ultherapy een zeer geschikte optie voor de cliënten die behoefte hebben aan een minder ingrijpende, snellere en kosteneffectieve manier om een jeugdig uitziend gezicht te herstellen of te behouden.

Na de behandeling

Na een Ultherapy behandeling is er geen hersteltijd. Na de behandeling kunt u uw normale activiteiten direct weer hervatten, zonder dat u speciale maatregelen hoeft te nemen na de behandeling.

Consult

Heeft u interesse in de Ultherapy® behandelingen of wilt u meer informatie ontvangen kom dan langs voor een vrijblijvend consult bij onze arts of huidtherapeute.

Voorafgaand aan de eerste behandeling moet er een consult hebben plaatsgevonden. Tijdens dit consult zal de arts of huidtherapeut een behandelplan opstellen passend bij uw huid en uw hulpvraag. Een behandeling kan direct na het consult plaatsvinden.

Uw specialisten 

YourFACE Clinics is een cosmetische kliniek en staat met een team van artsen en specialisten garant voor hoogwaardige behandelingen. 

Kijk hier voor meer informatie over onze specialisten. 

Scroll naar boven
Boek afspraak