Wallen en traangootje

Wallen. Het zijn de ‘zakjes’ onder de ogen waardoor we er vermoeid uitzien. De één heeft er meer last van dan de ander. Over het algemeen zijn wallen te verhelpen door goed uit te rusten en voldoende te drinken. Echter zijn wallen niet bij iedereen op deze manier te verminderen. Wanneer je permanent last hebt van wallen of donkere verkleuringen onder de ogen, kan dit het gevolg zijn van volumeverlies. Daarnaast is de kans groot dat de huid onder de ogen dun is. Hierdoor zijn de bloedvaatjes door de huid heen te zien, waardoor er een blauwe gloed onder de ogen ontstaat. In dit geval bieden fillers een uitkomst. Door je wallen of traangootjes op te vullen wordt de huid onder de ogen verstevigd. Hierdoor zijn donkere kringen nauwelijks meer zichtbaar en ben je van je wallen verlost.

Wallen behandelen bij YourFACE

YourFACE behandelt wallen met een filler. De filler wordt onder de ogen of bij de traangootjes aangebracht. De huid wordt door de behandeling steviger en de ingevallen huid wordt gelift. Hiervoor verdwijnen wallen en donkere kringen onder de ogen en zie je er direct uitgeruster uit.

Voor en na foto's - wallen

.

Maak jouw afspraak

Wil je iets aan je wallen laten doen? Of heb je behoefte aan een vrijblijvend consult? Plan dan nu direct jouw afspraak met YourFACE.

Boek afspraak
Scroll naar top
Boek afspraak