Wenkbrauwlift

Naarmate we ouder worden gaan onze wenkbrauwen wat meer hangen. Soms zelfs zo, dat ze op de oogleden gaan drukken. Hierdoor krijg je een wat vermoeidere uitstraling en wordt je blik somberder. Nu kennen we waarschijnlijk allemaal de wenkbrauwlift die uitgevoerd wordt door een plastisch chirurg. Maar: een wenkbrauwlift met injectables is ook mogelijk!

Wenkbrauwlift met injectables

Door het gebruik van injectables wordt de wenkbrauw enkele millimeters gelift, waardoor je blik opener wordt. De wenkbrauwlift wordt uitgevoerd met Botuline Toxine of fillers.

Behandeling met Botuline Toxine

Wanneer de wenkbrauwlift uitgevoerd wordt met Botuline toxine type A (Botuline Toxine), wordt de spierwerking op het voorhoofd beïnvloed. Botuline Toxine zorgt er in dit geval voor dat de spieren die de wenkbrauw naar beneden trekken, zich ontspannen. Hierdoor krijgen de spieren die de wenkbrauwen omhoog trekken de overhand, waardoor de wenkbrauw gelift wordt.

Behandeling met fillers

Wanneer de wenkbrauwlift uitgevoerd wordt met fillers, wordt de oorzaak van de hangende wenkbrauw aangepakt. Het is namelijk zo dat naarmate we ouder worden, het volume en de spierlagen in het voorhoofd dunner worden. Door het volume terug te brengen in het voorhoofd met behulp van een filler, zal de wenkbrauw iets gelift worden.

Voor en na foto’s – wenkbrauwlift

YourFace-Eyebrow Lift

Maak jouw afspraak

Wil je jouw wenkbrauwen iets laten liften? Of heb je behoefte aan een vrijblijvend consult? Plan dan nu direct jouw afspraak met YourFACE.

Boek afspraak

Scroll naar top
Boek afspraak