Botox en fillers: 3 mooie voorbeelden

03 dec 2015 Auteur: YourFace

Tags: Botox, Fillers, Galderma

Goede botox voorbeelden

‘Oh god, die is aan de Botox gegaan,’ is het eerste dat je hoort wanneer het gezicht van iemand zo strak staat dat ze (of hij) bijna niet meer kan praten. In dat opzicht heeft Botox niet zo’n positieve reputatie, maar dat is eigenlijk heel onterecht.

De reden dat Botox af en toe zo ongunstig in het nieuws is, is heel erg logisch. Niemand haalt de krant met een foto van een geslaagde Botox-behandeling. Als het goed wordt uitgevoerd, heeft dat helemaal geen ongunstige gevolgen voor je gezicht. In tegendeel. De voorbeelden van het opgeblazen gezicht van Meg Ryan of juist het staalstrakke gezicht van Renee Zellweger staan in ons geheugen gegrift, maar dat zijn allesbehalve goede voorbeelden van het juiste effect.

Niet in de laatste plaats omdat Botox en Fillers vaak door elkaar worden gehaald. Om die reden zetten we vandaag drie voorbeelden op een rij van celebrities die Botox en / of Fillers gebruiken, maar waarvan je het nooit zou zeggen.

Wat is Botox?
Voor we bekijken welke sterren Botox hebben gebruikt zoals het bedoeld is, eerst een korte uitleg van wat Botox ook alweer precies is. Samengevat is het een stof die in je spieren wordt gespoten, waardoor de betreffende spier zich ontspant Op die manier kunnen rimpels minder zichtbaar worden gemaakt. Opgespoten lippen zijn trouwens geen voorbeeld van Botox, dat zijn fillers (Botox wil je niet in je lippen hebben). Meer informatie over Botox en fillers vind je hier.

George Clooney
We trappen direct maar af met het bewijs dat Botox en Fillers écht niet alleen maar voor vrouwen zijn. Had je ooit verwacht dat het gezicht van George Clooney er zo goed uitziet omdat het her en der een beetje is aangepast? Wij ook niet en dát is nu juist het kenmerk van een goede behandeling. De toonaangevende Amerikaanse plastisch chirurg Dr. Robert Guida over het gezicht van Clooney: ‘De huid van Clooney ziet er veel gladder uit dan voorheen, maar de aard van zijn gezicht is niet veranderd. Wanneer je fillers op de verkeerde plek injecteert, trekken de ogen omhoog en trekt het gezicht onnatuurlijk strak. Op de juiste plek zorgen fillers juist voor een natuurlijke look, waarbij de kaaklijn en mondhoeken ook worden gelift.’

Jennifer Aniston
Van sommige sterren wordt gezegd dat ze zichtbaar niet ouder worden. Natuurlijk is er wel een verschil te zien tussen de jonge Jennifer Aniston en de iets oudere (ze is inmiddels de 45 gepasseerd), maar de voormalige Friends-actrice wordt op een prachtig natuurlijke manier ouder. Althans zo lijkt het, want ook Aniston heeft Botox gebruikt en een flink aantal andere behandelingen ondergaan.

Niets aan haar gezicht oogt opgeblazen, strakgetrokken of gemaakt. Dat is volgens de actrice overigens niet alleen te danken aan behandelingen, maar ook aan het feit dat ze goed voor zichzelf zorgt: ‘Ik zorg heel goed voor mijn huid, ik eet gezond en ik sport. En daarnaast ben ik een groot fan van laserbehandelingen. Maar eerlijk gezegd hebben al die dingen niet zoveel zin als je weinig water drinkt en nooit slaapt. Het is een combinatie van factoren. Je laat ook geen vet wegzuigen om vervolgens bij de McDonalds te gaan eten.’

Cindy Crawford
Voormalig Supermodel Cindy Crawford is een fantastisch voorbeeld van hoe je mooi ouder kunt worden met wat hulp, zonder dat het resultaat meteen een freakshow wordt. Interessant aan Crawford is dat zij al jaren gebruik maakt van deze hulpmiddelen om haar jeugdige uiterlijk te behouden. Dit maakt korte metten met de opvatting dat behandelingen met Botox en fillers steeds heftiger moeten, hetgeen uiteindelijk leidt tot een rampzalig resultaat.

Crawford heeft overigens nooit een geheim gemaakt van het feit dat ze de natuur graag een handje helpt. ‘Tot mijn 29e kon ik het af met crème en andere smeerseltjes, maar als je wat ouder wordt heeft dat niet zoveel zin meer. Ik ga daar niet over liegen, boven een bepaalde leeftijd werkt crème alleen goed voor de textuur van je huid, maar om de elasticiteit terug te krijgen, kan ik écht niet zonder vitamine-injecties, Botox en Dermal Fillers’.

3D scan
Ben jij benieuwd welk effect Botox of een Filler bij jou zou hebben? YourFace maakt gebruik van een 3D scan waarmee we de effecten virtueel kunnen laten zien. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en houden we je natuurlijke look in de gaten. Nieuwsgierig naar de techniek? Hier is meer informatie. Wil je een afspraak maken? Je bent welkom. Dat kan via deze link.

Populaire berichten
Alle tags
Alle Auteurs