Botuline Toxine tegen migraine

Botuline Toxine (Botox) is bekend geworden als middel om rimpels mee te verminderen. Tegenwoordig wordt het echter ook als behandeling tegen bij spanningshoofdpijn of bij migraine gebruikt. Migrainepatiënten die rimpels lieten behandelen merkten de positieve bijwerking van een vermindering van de migraineklachten. De oorzaak van migraine is moeilijk te achterhalen. Onderzoekers vermoeden dat migraine wordt veroorzaakt door een tijdelijke verstoring in de samenwerking tussen de bloedvaten en de zenuwen in de hersenen. Ook wordt er een toenemende spanning in bepaalde spieren vastgesteld.

Wenkbrauwlift met injectables

Door het gebruik van injectables wordt de wenkbrauw enkele millimeters gelift, waardoor je blik opener wordt. De wenkbrauwlift wordt uitgevoerd met Botox of fillers.

 

Behandeling met Botox

Wanneer de wenkbrauwlift uitgevoerd wordt met Botuline toxine type A (Botox), wordt de spierwerking op het voorhoofd beïnvloed. Botox zorgt er in dit geval voor dat de spieren die de wenkbrauw naar beneden trekken, zich ontspannen. Hierdoor krijgen de spieren die de wenkbrauwen omhoog trekken de overhand, waardoor de wenkbrauw gelift wordt.

 

Behandeling met fillers

Wanneer de wenkbrauwlift uitgevoerd wordt met fillers, wordt de oorzaak van de hangende wenkbrauw aangepakt. Het is namelijk zo dat naarmate we ouder worden, het volume en de spierlagen in het voorhoofd dunner worden. Door het volume terug te brengen in het voorhoofd met behulp van een filler, zal de wenkbrauw iets gelift worden.

Voor en na foto's - wenkbrauwlift

YourFace - wenkbrauwlift

.

Maak jouw afspraak

Wil je jouw wenkbrauwen iets laten liften? Of heb je behoefte aan een vrijblijvend consult? Plan dan nu direct jouw afspraak met YourFACE.