SkinCeuticals

Onze missie is om de gezondheid van de huid te verbeteren. Met dit doel als leidraad, doen wij een simpele belofte – wij bieden geavanceerde huidverzorging die wetenschappelijk wordt ondersteund.

SkinCeuticals biedt complete huidverzorgings-oplossingen via dermatologen, plastisch chirurgen, cosmetisch artsen en andere huidverzorgingsprofessionals over de hele wereld. Deze experts vertrouwen erop dat SkinCeuticals de gezondheid van de huid verbetert – en niet de heersende trends.

Dr. Sheldon Pinnell ontdekte als eerste hoe een topisch vitamine C-serum gestabiliseerd kon worden, hij baande hiermee de weg voor de antioxidantentechnologie. SkinCeuticals werd in 1997 opgericht en was een van de eerste Amerikaanse bedrijven die samenwerkte met artsen om skincare producten aan te bieden in de klinieken.

SkinCeuticals Filosofie

Om de gezondheid van de huid te behouden en te verbeteren, moet een effectief huidverzorgingsprogramma drie fundamentele elementen bevatten: PREVENT – CORRECT – PROTECT. De product filosofie van SkinCeuticals is gebasseerd op deze principes. Ontwikkeld om toekomstige schade te voorkomen, opgedane schade te voorkomen en een gezonde huid te beschermen, is SkinCeuticals toegewijd aan geavanceerde huidverzorgingsproducten die worden ondersteund door de wetenschap.

Scroll naar boven
Boek afspraak