Cadeautje voor jezelf: gratis advies

24 dec 2015 Auteur: YourFace

De decembermaanden kunnen nogal duur uitpakken. Dan zet je cadeaus voor jezelf natuurlijk op de laatste plaats. Maar wat als je jezelf een fantastisch cadeau kon geven… helemaal gratis?

Je mooiste zelf zijn in 2016, dat is natuurlijk een fantastisch streven. Maar wanneer we het hebben over cosmetische aanpassingen, ontstaat bij veel mensen al snel de angst dat ze direct een fortuin kwijt zijn. Gelukkig is daar niets van waar, een cosmetische behandeling kost allang geen duizenden euro’s meer.

In de praktijk blijkt vaak dat deze prijzen maar een fractie zijn van wat mensen denken dat een cosmetische ingreep kost. Dat is natuurlijk heel goed nieuws, maar het kan nog beter.

Gratis consult
Woorden als consult en 3D Facescan klinken alsof je er direct je portemonnee voor moet trekken, maar de waarheid is dat je er niets voor betaalt. Inderdaad, helemaal niets.

Een consult bij YourFace is volledig gratis en ook het laten uitvoeren van de 3D Facescan, waarmee je gezicht in kaart wordt gebracht met behulp van geavanceerde technologie, kost je geen cent. Dat betekent dat je een goed beeld krijgt van wat je kunt verwachten, zonder daarvoor zelf te investeren.

Doe jezelf daarom dit jaar een plezier. Geef jezelf een consult met 3D Facescan cadeau. Het kost je niets, en plaveit misschien wel voor het beste voornemen van 2016: eindelijk lekker in je vel zitten.

Populaire berichten
Alle tags
Alle Auteurs