Liquid facelift

29 jun 2016 Auteur: YourFace

Tags: Fillers, liquid facelift

liquid facelift

Liquid facelift

Een liquid facelift is een facelift zonder operatie. En: de behandeling wordt steeds populairder! Een liquid facelift wordt uitgevoerd met fillers (de ‘liquid’). De behandeling duurt maar even en na de behandeling kun je je dagelijkse werkzaamheden gewoon weer hervatten. Zou dit de toenemende populariteit verklaren?

Verschil liquid facelift en traditionele facelift

Maar, wat is nu het verschil tussen een liquid facelift en een traditionele facelift? Naast dat een traditionele facelift operatief wordt uitgevoerd door een plastisch chirurg, is ook de manier waarop de huid wordt behandeld anders. Bij een traditionele facelift wordt de huid namelijk ingekort, waardoor het gezicht gelift wordt. De huid wordt met de traditionele facelift echt strakker gemaakt.
Bij een liquid facelift wordt de huid niet ingekort, maar opgevuld. Naarmate we ouder worden verliest onze huid namelijk haar volume, waardoor rimpels en lijntjes ontstaan. De fillers herstellen het volume van de huid, waardoor rimpels en lijntjes vervagen of zelfs verdwijnen. Hoewel de huid dus niet echt gelift wordt, bereik je met een liquid facelift wel een gelift effect.

Liquid facelift of filler behandeling

Eigenlijk zou je kunnen zeggen dat een liquid facelift een uitgebreide fillerbehandeling is. Er worden meerdere delen van het gezicht behandeld om het volumeverlies tegen te gaan en een gelift effect te bereiken. Bij een liquid facelift worden vaak de jukbeenderen opgevuld. Ook de neus-mond plooi en marionetlijnen worden bij een liquid facelift vaak behandeld. Verder wordt er goed gekeken naar welke gebieden rond de kaken, wangen, slapen, mond en kin een volumeboost kunnen gebruiken.

Boost zonder liquid facelift

Of je nu wel of niet kiest voor een liquid facelift: het is belangrijk goed voor je huid te zorgen. Hierdoor zul je volumeverlies van de huid zoveel mogelijk tegengaan en rimpels voorkomen. Bescherm je huid daarom met SPF. Wanneer je goed voor jezelf zorgt, straalt je huid dat uit. Enkele voedingstips om je huid te laten stralen, lees je hier.

Populaire berichten
Alle tags
Alle Auteurs