Overmatig zweten

Zweten onder de oksels is onaangenaam. Wanneer je veel zweet wordt dit ook wel hyperhidrosis genoemd. Door de aanwezigheid van bacteriën op de huid brengt het vaak ook nog een onaangename geur met zich mee. Er zijn verschillende factoren die het zweten verergeren. Denk aan warmte, lichamelijke inspanning, mentale concentratie en stress. Om het overmatig zweten tegen te gaan kan een behandeling met Botuline toxine type A (Botox), met name onder de oksels, een perfecte oplossing bieden.

Zo behandelt YourFace overmatig zweten met Botox

In een serie – nagenoeg pijnloze – prikjes wordt de Botox verdeeld onder de oksel. Meestal zweet je het meest in het behaarde deel van de oksel. Dat is dan ook de zone waar de Botox wordt ingespoten. De oksels kunnen het best een dag voor de behandeling geschoren worden. Aangezien er relatief veel Botox gebruikt wordt, ligt de prijs hoger dan Botox-behandelingen om rimpels tegen te gaan. Het duurt een paar dagen voordat de Botox werkt, maar dan houdt het effect normaal gesproken zes tot twaalf maanden aan.

Maak jouw afspraak

Wil jij iets tegen zweten doen? Of heb je behoefte aan een vrijblijvend consult? Plan dan nu direct jouw afspraak met YourFACE.