Skinbooster

Restylane Skinboosters is een natuurlijke schoonheidsbehandeling om de kwaliteit en glans van je huid te herstellen én natuurlijk te behouden. Restylane Skinboosters maken hierbij slim gebruik van de wetenschappelijk bewezen werking van gestabiliseerd hyaluronzuur.

Restylane Skinboosters bij YourFace

Restylane Skinboosters – ook wel Restylane Vital genoemd – vitaliseren de huid. De Skinbooster doet dit door diep en langdurig te hydrateren, daar waar nodig is. Restylane Skinboosters verjongen de huid door de elasticiteit en structuur te verbeteren. Hierdoor krijgt jouw huid haar mooie, natuurlijke gloed terug.

Geen filler
Een Skinbooster is geen filler. Skinboosters vullen geen rimpels op, creëren geen volume en verbeteren de contouren van het gelaat niet. Wat het dan wel doet? De Restylane Skinboosters verzorgen de huid van binnenuit. Ze herstellen de hydrobalans en verbeteren de elasticiteit van de huid. Hierdoor verminderen oneffenheden en lijntjes, en wordt de huid weer glad en soepel.

Hyaluronzuur
Een Skinbooster bestaat uit natuurlijk hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature al voor in de huid, en zorgt voor het aantrekken van water. Naarmate we ouder worden, neemt het eigen hyaluronzuur af en wordt de huid vaal en droog. Door kleine hoeveelheden Skinbooster met een dun naaldje net onder de huid te injecteren, wordt de huid weer optimaal van binnenuit gehydrateerd. Hierdoor ziet de huid er weer stralend uit. Restylane Skinboosters zijn ook uitermate geschikt voor een huid met acne of een huid die beschadigd is door de zon.

De behandeling
De behandeling van Restylane Skinboosters bestaat uit een kuur van drie behandelingen die ongeveer drie tot vier weken na elkaar worden uitgevoerd. Na deze periode is het voldoende om de behandeling met de Skinbooster eens per half jaar te herhalen. De behandeling met Restylane Skinboosters is geschikt voor ieder huidtype. Skinboosters kunnen gebruikt worden in het gezicht, het decolleté, de hals en de handen. Eén behandeling aan de handen is vaak al genoeg om het gewenste resultaat te bereiken. De Skinboosters zorgen voor een mooiere, gladde huid waarbij vaten en peesstructuren minder zichtbaar zijn.

Voor en na foto's - skinboosters

YourFace - skinboosters

.

Maak jouw afspraak

Wil je jouw gezicht, decolleté, hals of handen behandelen met Restylane Skinboosters? Of heb je behoefte aan een vrijblijvend consult? Plan dan nu direct jouw afspraak met YourFace.