Restylane Skinboosters

Skinbooster

Restylane Skinboosters is geen filler. Een Skinbooster is dan ook niet bedoeld om contouren in het gezicht te herstellen of rimpels op te vullen. Restylane Skinboosters is een hyaluronzuur, dat bedoeld is om de huidstructuur en de conditie van de huid te verbeteren.

Skinbooster met hyaluronzuur

Hyaluronzuur komt van nature in het menselijk lichaam voor. Het trekt watermoleculen aan, en zorgt dat de huid gehydrateerd blijft. Hyaluronzuur houdt de huid elastisch en zorgt voor stevigheid. Wanneer we ouder worden, en de natuurlijke hoeveelheid hyaluronzuur in onze huid afneemt, zorgt dit voor een doffe en slappere huid.

Skinbooster tegen rimpels?

Een Skinbooster vermindert geen diepe rimpels. Wel worden fijne lijntjes verholpen. Restylane Skinboosters zijn echt bedoeld om de huid te hydrateren en een glans te geven, waardoor je er gezonder en stralender uitziet.

Verschil Skinbooster en filler

Een Skinbooster is eigenlijk ook een filler. Fillers zijn echter zo bewerkt, dat ze dik genoeg zijn om diepe rimpels op te vullen. Een Skinbooster is daarentegen heel vloeibaar. Er is maar heel weinig Skinbooster nodig om een mooi resultaat te behalen.

Skinbooster behandeling

Het aanbrengen van de Skinbooster gebeurt met heel veel kleine prikjes, die naast elkaar geïnjecteerd worden. Door deze kleine prikjes wordt de natuurlijke aanmaak van collageen gestimuleerd. Daarnaast wordt de Skinbooster hierdoor heel gelijkmatig over de huid verdeeld. De huid om de ogen wordt bij deze behandeling zo veel mogelijk vermeden. Omdat Skinboosters de huid enorm hydrateren, wil je vochtophopingen bij de ogen voorkomen. Een behandeling met Restylane Skinboosters bestaat uit meerdere sessies. Eén sessie bestaat uit ongeveer een half uurtje. Het resultaat van een behandeling met Skinboosters blijft ongeveer een jaar zichtbaar.

Wanneer Skinbooster?

Wanneer je je huid een boost wil geven en wil laten stralen, is een Skinbooster geschikt. De Skinbooster zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd wordt en de conditie van de huid verbeterd wordt. Daarnaast wordt een Skinbooster gebruikt om de huid na een filler behandeling nog mooier te maken. Een Skinbooster is zeer geschikt voor iemand met een jongere huid. Wanneer je last hebt van fijne lijntjes, en je je huid een boost wilt geven, is een behandeling met Skinboosters perfect. Je huid krijgt meer stevigheid en is meer elastisch. Daarnaast krijgt je huid een mooie glans, en worden je poriën kleiner.

Skinbooster bij YourFace

Ben je benieuwd naar Restylane Skinboosters, of wil je meer weten over deze behandeling? Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend consult.

Scroll naar boven
Boek afspraak