SkinCeuticals

Wilt u uw huidconditie verbeteren? Graag een frisse uitstraling? De peelings van SkinCeuticals zorgen voor een verbetering van de huid. SkinCeuticals biedt een oplossing voor de aanpak van verschillende huidproblemen en huidveroudering. Dit door middel van combinatie peelings met o.a. salicylzuur, melkzuur en glycolzuur.

Behandeling

Voordat de behandeling van start gaat, wordt er geadviseerd om minimaal 2 tot 4 weken met de thuisproducten te starten van SkinCeuticals. Deze producten zorgen ervoor dat de huid doorlaatbaar wordt voor de peeling en u na de sneller en veiliger herstelt. Zo kan het meest optimale resultaat bereikt worden. De huidtherapeut bespreekt met u welke producten dit zijn.

Gel Peel

De Gel Peel biedt een veelzijdige aanpak voor de droge, doffe en ruwe huid. In combinatie met een dubbele exfoliatie die de huid regenereert en tegelijkertijd hydrateert. Deze behandeling zorgt voor een gehydrateerde, frisse en stralende huid. De Gel Peel van SkinCeuticals bevat 20% glycolzuur en 10% melkzuur.

Micropeel 30

De Micropeel 30 biedt een veelzijdige aanpak Deze peeling vermindert de eerste tekenen van huidveroudering en verfijnt de structuur van de huid (fijne lijntjes, rimpels en grove poriën). Daarnaast voorkomt en bestrijdt de peeling onzuiverheden, zoals puistjes en mee-eters met een gezonde glow als resultaat. De Micro Peel 30 bevat 30% glycolzuur.

Scroll naar top
Boek afspraak