HET TEAM ACHTER YOURFACE

Het team van YourFACE staat bekend om drie zaken: ervaring, perfectionisme en oog voor detail. Op deze webpagina stellen we het team aan je voor.

MAARTEN FAÇEE SCHAEFFER

Cosmetische arts KNMG, eigenaar YourFACE

In 2011 heeft Dokter Maarten Façee Schaeffer de studie geneeskunde aan de Vrije universiteit van Amsterdam succesvol afgerond. Daarna is hij 4 jaar werkzaam geweest op de afdeling Orthopedie in het Onze lieve vrouw gasthuis en het Sint Lucas Andreas in Amsterdam. Vervolgens is hij in 2015 de eerste officiële opleiding tot cosmetisch arts gaan volgen en sinds 2017 is hij een van de eerste officieel afgestudeerde cosmetische artsen van Nederland. Daarnaast mag dokter Maarten de titel ‘Cosmetisch arts KNMG‘ dragen. Sinds 1 juli 2019 is de cosmetische geneeskunde een beschermd en erkend profiel specialisme binnen de Nederlandse geneeskunde. Sinds juli van 2019 is dokter Maarten lid van de opleidingscommissie van de NVCG om actief bij te dragen aan de ontwikkeling van de cosmetische geneeskunde.

Doordat Dokter Maarten zijn kennis van spieren en botstructuren combineert met zijn cosmetische ervaringen, kan hij volledig inspelen op de hulpvraag van de patiënt. Middels zijn oog voor detail, het stellen van de juiste vragen en de nodige voorzorg bieden, zorgt dat het behandelplan volledig afgestemd is op het individu. Met als doel dat de patiënt tevreden is en het meest natuurlijke resultaat behaald kan worden. Dokter Maartens mantra is ‘less is more’.

Dokter Maarten Façee Schaeffer is gecertificeerd lid van de Nederlands Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG), lid van de opleidingscommissie voor de cosmetische geneeskunde (SOCG) en BIG-geregistreerd arts. Zijn BIG registratienummer is 09915127801.

DIEDERIK VAN IMHOFF

Cosmetische arts KNMG

Dokter Diederik van Imhoff heeft zijn geneeskunde studie volbracht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hierop heeft hij ruim 5 jaar bij de chirurgie gewerkt in Nederland, Australië en Zuid-Afrika. Kwaliteit, precisie en betrouwbaarheid zijn de belangrijkste factoren binnen zijn werk.

Binnen de ontwikkelingen in de cosmetische geneeskunde is hij actief als trainer voor echografisch geleide beoordelingen van filler behandelingen. Hiermee kan de positie van bloedvaten en andere structuren worden beoordeeld en kunnen permanente fillers worden geïdentificeerd. Dit vergroot de veiligheid van behandelen en geeft de mogelijkheid complicaties te voorkomen en verhelpen.

Dokter Diederik van Imhoff  geeft gedegen advies op basis van de wensen van de patiënt en zijn eigen expertise. Schoonheid is immers voor iedereen anders. Bij het beoordelen van een gezicht zal een natuurlijk resultaat leidend zijn in zijn assessment.

Dokter Diederik van Imhoff is BIG-geregistreerd arts en mag de titel ‘Cosmetisch arts KNMG’ dragen. Zijn BIG registratienummer is 39916393101. Tevens is hij gecertificeerd lid en bestuurslid van de Nederlands Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG)

SPREEKUUR

Diederik heeft op dinsdagen spreekuur bij YourFACE Amsterdam.