HET TEAM ACHTER YOURFACE

Het team van YourFace staat bekend om drie zaken: ervaring, perfectionisme en oog voor detail. Op deze webpagina stellen we het team aan je voor.

MAARTEN FAÇEE SCHAEFFER

Cosmetische arts KNMG

In 2011 heeft Dokter Maarten Façee Schaeffer de studie geneeskunde aan de Vrije universiteit van Amsterdam succesvol afgerond. Daarna is hij 4 jaar werkzaam geweest op de afdeling Orthopedie in het Onze lieve vrouw gasthuis en het Sint Lucas Andreas in Amsterdam. Vervolgens is hij in 2015 de eerste officiële opleiding tot cosmetisch arts gaan volgen en sinds 2017 is hij een van de eerste officieel afgestudeerde cosmetische artsen van Nederland. Daarnaast mag dokter Maarten de titel ‘Cosmetisch arts KNMG‘ dragen. Sinds 1 juli 2019 is de cosmetische geneeskunde een beschermd en erkend profiel specialisme binnen de Nederlandse geneeskunde. Sinds juli van 2019 is dokter Maarten lid van de opleidingscommissie van de NVCG om actief bij te dragen aan de ontwikkeling van de cosmetische geneeskunde.

Doordat Dokter Maarten zijn kennis van spieren en botstructuren combineert met zijn cosmetische ervaringen, kan hij volledig inspelen op de hulpvraag van de patiënt. Middels zijn oog voor detail, het stellen van de juiste vragen en de nodige voorzorg bieden, zorgt dat het behandelplan volledig afgestemd is op het individu. Met als doel dat de patiënt tevreden is en het meest natuurlijke resultaat behaald kan worden. Dokter Maartens mantra is ‘less is more’.

Dokter Maarten Façee Schaeffer is gecertificeerd lid van de Nederlands Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG), lid van de opleidingscommissie voor de cosmetische geneeskunde (SOCG) en BIG-geregistreerd arts. Zijn BIG registratienummer is 09915127801.