Vitamine infusen

In onze dagelijkse voeding zitten doorgaans voldoende vitaminen, antioxidanten en mineralen om het lichaam in staat te stellen zich te weren tegen de dagelijkse stress en aanvallen op het lichaam. Soms zijn er onvoorziene zaken die maken dat je meer vergt van je lichaam dan normaal.

Denk daarbij aan zieken in je omgeving, je herstel van een griepje of de heling na een operatie, chronische aandoeningen zoals reuma of een langdurige psychisch zware periode (jetlag valt daar bijvoorbeeld ook onder).

Het lichaam gebruikt dan zijn natuurlijk weerstand en heeft daarbij de vitaminen en mineralen nodig. Als er een periode is waarbij je bovengemiddeld veel eist van je lichaam kan je soms merken dat je tekort komt.

Door het aanbieden van hoge doseringen vitaminen (zoals vitamine C) en mineralen kan het lijf een inhaalslag maken  om de weerstand weer op peil te krijgen. Je lijf is tenslotte prima in staat alles zelf op te lossen maar een beetje hulp middels een vitamine infuus kan de zaak bespoedigen.

Scroll naar top
Boek afspraak