Strakke kaaklijn

Een gezicht met een strakke kaaklijn is een jeugdig gezicht. Het verstrakken of verstevigen van de kaaklijn met een filler is om die reden een erg populaire behandeling. Er zijn een aantal factoren die een belangrijke rol spelen bij het ontstaan van een slappe kaaklijn of hamsterwangen.

  • Het onderhuidse vet op de wangen en jukbeenderen neemt af en verplaatst het vet zich van de bovenste gelaatshelft naar de onderste gelaatshelft. Hier hoopt het zich op.
  • Het bot van de kaak slinkt behoorlijk bij het ouder worden. Doordat er minder bot is om de huid te ondersteunen, gaat de huid over de kaaklijn hangen. Op sommige plaatsen zit de huid vast waardoor het kenmerkende kaakzakje ontstaat.
  • De huid verliest stevigheid en elasticiteit waardoor de huid slapper wordt.

Zo behandelt YourFace jouw kaaklijn

Door de kaaklijn op de juiste plaatsen op te vullen, kunnen we de hele kaaklijn verstrakken en hamsterwangen naar het verleden verbannen. Wanneer de huid te veel gezakt is, kan het zijn dat injectables niet meer het gewenste resultaat leveren en er toch overgegaan zal moeten worden op meer ingrijpende behandelingen zoals chirurgie of een laserbehandeling. Zelfs na een chirurgische behandeling kan een aanvullende behandeling met fillers het resultaat verbeteren. Wees dus niet te laat om met een kleine behandeling de verslapping van de kaaklijn te verhelpen door hem met een filler te verstevigen.

Voor en na foto's - strakkere kaaklijn

.

Maak jouw afspraak

Wil je jouw kaaklijn verstrakken of verstevigen? Of heb je behoefte aan een vrijblijvend consult? Plan dan nu direct jouw afspraak met YourFace.

Boek afspraak
Scroll naar top
Boek afspraak