Ooglidcorrectie

Naarmate wij wat ouder worden kan er door de natuurlijke processen van veroudering een huidoverschot van de bovenoogleden ontstaan. Dit kan zorgen voor een vermoeide uitstraling, een zwaar gevoel, droge ogen en in het ergste geval zelfs leiden tot hoofdpijn.

Voor velen is de oplossing dan een bovenooglidcorrectie. Hierbij word het teveel aan huid van het bovenste ooglid weggenomen. Hiermee verbeter je de oogopslag en de vermoeide blik. De behandeling kan onder lokale verdoving worden verricht waarna je een korte hersteltijd van ongeveer 5 tot 7 dagen hebt. Je hoort vaak dat mensen een dergelijke ingreep niet overwegen omdat ze bang zijn voor het lange natraject en “blauwe ogen”. Door een extra handeling tijdens de ingreep verminderen wij de kans dat je na de operatie blauw zal worden.

 

Door het uitmeten van wat er precies aan huidoverschot kan worden weggenomen kan je op een natuurlijke wijze de opslag van je ogen verbeteren. Dit geeft een open blik en een vermindering van bijvoorbeeld een zwaar gevoel of hoofdpijn die kunnen bestaan bij een huidoverschot.

De hoeveelheid huid die kan worden verwijderd is per persoon verschillend. Bij de correctie zal doorgaans alleen de huid worden gecorrigeerd en vervolgens gesloten worden. Na de ingreep, die ongeveer 35 min duurt, mag je direct naar huis en ga je veelvuldig koelen om het herstel te voorspoedigen.

Voor de ingreep  zal er een intakegesprek met dokter Maarten plaatsvinden. Tijdens dit intakegesprek zullen alle vragen worden beantwoord en zal er een beeld worden geschetst van het voor- en natraject.

Voor en na foto's

.

Maak jouw afspraak

Wil je weten of jij in aanmerking komt voor een ooglidcorrectie. Of wil je meer weten over deze behandeling? Plan dan een consult in bij YourFACE.

Boek afspraak
Scroll naar top
Boek afspraak