Botox tegen zweten

05 mei 2016 Auteur: YourFace

Tags: Botox, botox tegen zweten

Botox tegen zweten

Nu we eindelijk weer mogen genieten van de zonnestraaltjes in ons land, betekent dat helaas ook dat we meer gaan zweten. Zweet kan naast de warmte, ook veroorzaakt worden door stress of hormonen. Wanneer je overmatig zweet, kan dit erg vervelend zijn. Veel mensen schamen zich hier dan ook voor.

Wanneer je overmatig zweet, zijn er verschillende middeltjes op de markt om dit te verhelpen. Zo kunnen producten als Odorex of okselpads een uitkomst bieden. Daarnaast helpt het dragen van luchtige, wijde kleding tegen het krijgen van zweetplekken. Echter zijn deze trucjes niet altijd even prettig, en de producten niet altijd effectief. Wanneer niets lijkt te werken tegen het zweten kan dit zorgen voor onzekerheden. Hoewel zweten heel normaal is, voelt het niet fijn om elke dag met natte oksels door het leven te gaan. Wat veel mensen echter niet weten, is dat er een wondermiddeltje bestaat tegen natte oksels, dat wél werkt. Namelijk: Botox.

Botox in oksels? Hoe zit dat dan?

Botox is een middel dat de spieren laat ontspannen. En Botox kan ook in de oksels gebruikt worden. Door Botox oksels aan te brengen, worden de zenuwen die de zweetklieren stimuleren, tijdelijk uitgeschakeld. Door de oksels te behandelen met Botox kan het zweten dus verholpen worden. Enkele prikjes zijn voldoende om maandenlang verlost te zijn van het overmatig zweten. En dat vinden we fijn!

Voor wie is Botox tegen zweten geschikt?

Hoewel Botox over het algemeen populairder is onder vrouwen, neemt de Botox behandeling tegen zweten ook bij mannen in populariteit toe. Steeds meer (zaken)mannen laten zich behandelen met Botox om van het overmatig zweten af te komen. Geen zweetplekken meer in overhemden, en daardoor weer met een zekerder gevoel de dag doorkomen.

De kosten van Botox tegen zweten

Voor de behandeling tegen overmatig zweten, is meer Botox nodig dan bijvoorbeeld voor het behandelen van de fronsrimpel of kraaienpootjes. Zo’n 50 eenheden Botox zijn voldoende om de zweetklieren in de oksel uit te schakelen. De behandeling tegen overmatig zweten is mogelijk vanaf 450 euro. Het resultaat van de behandeling is al na twee werken merkbaar. Na deze periode ben je vier tot zes maanden verlost van het overmatig zweten. De zweetproductie kan namelijk tot 95% afnemen. Wij kunnen alleen maar zeggen: Hoera, zweetvrije zomer!

Populaire berichten
Alle tags
Alle Auteurs