Dermaceutic peelings

Wilt u uw huidconditie verbeteren? Graag een frisse uitstraling? De hoogstaande peelings van Dermaceutic zorgen voor een verbetering van de huid en een egalere teint. Dermaceutic biedt een volledige oplossing voor de aanpak van verschillende huidproblemen en huidveroudering. Dit door middel van combinatie peelings met o.a. salicylzuur, glycolzuur en TCA. Dermaceutic is dierproefvrij en wereldwijd bekend. Dermaceutic nam als een van de eerste laboratoria in Frankrijk ingrediënten in haar formules op die ondertussen als standaard worden beschouwd bij kwalitatief hoogstaande verzorging. Bij YourFACE kunt u terecht voor de peelings van Dermaceutic.

 De behandeling

Voordat de behandeling van start gaat, start u minimaal 2 tot 4 weken met de thuisproducten van Dermaceutic. Deze producten zorgen ervoor dat de huid doorlaatbaar wordt voor de peeling en u na de sneller en veiliger herstelt. Zo kan het meest optimale resultaat bereikt worden. Onderstaande producten worden geadviseerd:

  • Dermaceutic Foamer 5 of 15
  • Dermaceutic Turn Over of Light Ceutic
  • Dermaceutic Retinol 0.5 of 1.0

Milk Peel

Deze peeling stimuleert de epidermis, maakt de huid egaler en verbetert het aspect van de vette (acne) huid en als voorbereiding bij de andere twee peelings (Mela Peel Forte & Cosmo Peel). De Milk Peel bevat 50% glycolzuur, 10% melkzuur en 4% salicylzuur.

Mela Peel Forte

Deze peeling is geschikt voor de aanpak van pigmentatie, epidermaal melasma en oppervlakkig dermaal melasma en post-inflammatoire pigmentatie. De Mela Peel Forte bevat o.a. arbutine, kojinezuur, retinol, salicylzuur en melkzuur.

Cosmo Peel

De Cosmo Peel kan ingezet worden bij een verouderde huid met fijne en diepe lijntjes, acne littekens, structuurproblemen, een rokershuid en pigmentatie. Welke peeling het meest geschikt is, is afhankelijk van de conditie van de huid. De peeling kan ook worden opgebouwd qua sterkte. De Cosmo Peel kent verschillende soorten TCA: 12%, 15%, 18% of 20%.


Afspraak 

Voor het uitvoeren van een dergelijke behandeling zal eerst een intake gesprek plaatsvinden om te zien welke behandeling het meest geschikt is voor u.

Wilt u direct een vrijblijvend consult bij YourFACE in laten plannen? Bel dan YourFACE op +31 (0)20 7798466 of stuur een e-mail naar [email protected] en laat ons weten over welke behandeling u meer informatie wenst en welk moment voor u het beste uitkomt.

U kunt ook online uw behandeling inplannen via ons online boekingssysteem.

Boek afspraak  

 

 

Scroll naar top
Boek afspraak