HET TEAM ACHTER YOURFACE CLINICS

Het team van YourFACE staat bekend om drie zaken: ervaring, perfectionisme en oog voor detail. Op deze webpagina stellen wij het team aan jou voor.

MAARTEN FAÇEE SCHAEFFER

COSMETISCH ARTS KNMG, EIGENAAR YOURFACE CLINICS

Dokter Maarten Façee Schaeffer heeft in 2011 zijn studie geneeskunde aan de Vrije Universiteit van Amsterdam met succes afgerond. Daarna werkte hij 4 jaar op de afdeling Orthopedie in het Onze Lieve Vrouw Gasthuis en het Sint Lucas Andreas in Amsterdam. Daarna volgde hij in 2015 de eerste officiële opleiding tot cosmetisch arts en sinds 2017 is hij een van de eerste officieel afgestudeerde cosmetisch artsen in Nederland. Daarnaast mag arts Maarten de titel ‘Cosmetisch arts KNMG’ dragen. Cosmetische geneeskunde is sinds 1 juli 2019 een beschermd en erkend profielspecialisme binnen de Nederlandse geneeskunde. Dr. Maarten is sinds juli 2019 lid van de NVCG opleidingscommissie om actief bij te dragen aan de ontwikkeling van de cosmetische geneeskunde.

Doordat dokter Maarten zijn kennis van spieren en botstructuren combineert met zijn cosmetische ervaringen, kan hij volledig inspelen op de hulpvraag van de patiënt. Zijn oog voor detail, het stellen van de juiste vragen en het bieden van de nodige voorzorgsmaatregelen zorgt ervoor dat het behandelplan volledig op de persoon is toegesneden. Met als doel dat de patiënt tevreden is en het meest natuurlijke resultaat bereikt kan worden. De mantra van dokter Maarten is ‘less is more’.

Dokter Maarten heeft meer dan 10 jaar ervaring en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Hij is gespecialiseerd in het uitvoeren van ‘Liquid Facelifts’, ooglidcorrecties en botulinum toxine behandelingen. Dokter Maarten heeft inmiddels meer dan 8000 behandelingen succesvol uitgevoerd.

Dokter Maarten Façee Schaeffer is bestuurslid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG), lid van de opleidingscommissie voor cosmetische geneeskunde (SOCG) en BIG-geregistreerd arts. Daarnaast is hij Aesthetic Clinical Trainer (ACE) voor MERZ Pharma waar hij andere artsen opleidt in de nieuwste cosmetische technieken op het gebied van botulinum toxine behandelingen en filler behandelingen. Zijn BIG-registratienummer is 09915127801.

SPECIALITEITEN

 • Liquid facelift behandelingen
 • Injectables
 • Bovenooglidcorrecties
 • Ultherapy behandelingen

AFSPRAAK OPTIES 

Maarten heeft spreekuur bij YourFACE Clinics Woerden op maandag- en donderdagen en op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag (op afspraak) bij YourFACE Clinics Amsterdam.

ELINE FAÇEE SCHAEFFER-TAK

MEDISCH SPECIALIST

Dokter Eline Façee Schaeffer-Tak rondde in 2013 haar studie geneeskunde Cum Laude af.
Daarna heeft zij haar specialisatie tot longarts succesvol voltooid in het Universitair Medisch Centrum te Utrecht. Zij is geregistreerd medisch specialist en werkzaam als longarts.

Geneeskunde heeft mij altijd getrokken. Ik houd inhoudelijk van het vak en van het èchte menselijk contact. Ook esthetiek heeft mij altijd geïnteresseerd.
Naast werken in een ziekenhuis vind ik het fantastisch om nu ook te kunnen werken in een kleinschalig en professioneel team gericht op esthetiek. De cliënt staat voorop en de tijd hebben voor een patiënt of cliënt is voor mij als behandelaar heel belangrijk.

Mijn eigenschappen als aandacht voor details, zorgvuldigheid en communicatie komen ook hier goed van pas. Er samen achter komen waar de hulpvraag ligt is de basis voor het beste resultaat.

Ik wil op een zo natuurlijk mogelijk manier aan de hulpvraag voldoen aan en op een veilige en verantwoorde en wetenschappelijk onderbouwde wijze. Kwaliteit staat altijd voorop. Haar BIG registratienummer is 19917308301.

SPECIALITEITEN

 • Injectables
 • Ultherapy behandelingen

AFSPRAAK OPTIES

Eline heeft spreekuur bij YourFACE Clinics Woerden op maandag en vrijdagen.

DIEDERIK VAN IMHOFF

COSMETISCH ARTS KNMG

Dokter Diederik van Imhoff voltooide zijn studie geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Daarna werkte hij ruim 5 jaar in de chirurgie in Nederland, Australië en Zuid-Afrika. Kwaliteit, precisie en betrouwbaarheid zijn de belangrijkste factoren in zijn werk.

Binnen de ontwikkelingen in de cosmetische geneeskunde is hij actief als trainer voor echogeleide beoordelingen van fillerbehandelingen. Hierdoor kan de positie van bloedvaten en andere structuren worden beoordeeld en kunnen permanente vullers worden geïdentificeerd. Dit verhoogt de veiligheid van de behandeling en maakt het mogelijk complicaties te voorkomen en te verhelpen.

Dokter Diederik van Imhoff geeft gedegen advies op basis van de wensen van de patiënt en zijn eigen expertise. Schoonheid is immers voor iedereen anders. Bij het beoordelen van een gezicht zal een natuurlijk resultaat leidend zijn in zijn beoordeling.

Dokter Diederik van Imhoff is BIG-geregistreerd arts en mag de titel ‘Cosmetisch arts KNMG’ voeren. Zijn BIG-registratienummer is 39916393101. Hij is tevens gecertificeerd lid en bestuurslid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG).

SPECIALITEITEN

 • Injectables
 • Bovenooglidcorrecties
 • Complicatie beoordeling middels echografie

AFSPRAAK OPTIES

Diederik heeft op dinsdag spreekuur bij YourFACE Clinic Amsterdam.

MARCELLA LEEUW

KLINIEK MANAGER

Marcella is het eerste aanspreekpunt binnen YourFACE Clinics. Ze heeft ruim vijf jaar werkervaring in de cosmetische industrie en heeft bij verschillende cosmetische klinieken in Amsterdam gewerkt. Daarnaast hecht zij als kliniekmanager veel belang aan een goed gestroomlijnde organisatie. Daarbij hoort een goede service en het creëren van de juiste sfeer waar iedere klant zich welkom voelt!

De werkzaamheden van Marcella zijn zeer divers. Marcella is het aanspreekpunt van de cliënt (intern en extern) en verzorgt alle administratieve werkzaamheden binnen de kliniek. Marcella is een belangrijke schakel binnen YourFACE Clinics.

Marcella is aanwezig bij YourFACE Clinic Amsterdam op woensdag, donderdag en vrijdag.

MARCELINE VERVER

HUIDTHERAPEUT

Marceline heeft in 2019 haar opleiding tot huidtherapeut afgerond aan de Hogeschool Utrecht. Als paramedicus behandelt de huidtherapeut meestal vooral de gevolgen
van huidaandoeningen. De diversiteit aan huidproblemen is groot, waardoor
het behandelaanbod van een huidtherapeut breed is. De afgelopen jaren heeft zij veel werkervaring opgedaan in diverse cosmetische en medische klinieken in Utrecht en Amsterdam. Daarnaast was Marceline destijds ook schoonheidsspecialiste.

Zij heeft ervaring met huidverbeterende behandelingen, zoals diverse soorten peelings, lasers en microneedling. Persoonlijke aandacht staat bij Marceline voorop. Haar passie is het bieden van huidtherapeutische zorg die aansluit bij de wensen en behoeften van de cliënt. Marceline heeft oog voor detail en neemt ruim de tijd om een passend en persoonlijk behandelplan op te stellen. Daarnaast heeft Marceline veel kennis van producten, is zij producttrainer geweest van het merk SkinCeuticals en kan mede daardoor de juiste huidverzorgingsroutine samenstellen.

Huidtherapeut Marceline Verver is KP geregistreerd (39104949988)

SPECIALITEITEN

 • IPL behandelingen
 • Peelings van Dermaceutic, Renophase en SkinCeuticals
 • Ultherapy behandelingen
 • SkinPen en CryoPen behandelingen
 • Acne behandelingen

AFSPRAAK OPTIES

Marceline heeft spreekuur bij YourFACE Clinic Amsterdam op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

YourFACE Clinics - Sylvia

SYLVIA TESINK

MEDISCH SCHOONHEIDSSPECIALIST DERMATOLOGIE

Sylvia heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van huidverzorging en heeft als specialisatie de medische kant van huidverbetering. Als medisch schoonheidsspecialist dermatologie kan zij huidproblemen in een vroeg stadium analyseren en herkennen. 

Sylvia werkt onder andere met het gerenommeerde merk Environ. Met deze professionele lijn huidverzorgingsproducten kunnen verschillende huidtypes behandeld worden. Sylvia luistert goed naar haar cliënten en maakt samen met hen een persoonlijk plan, met als doel een stralende en gezonde huid. Het op maat gemaakte behandelplan is een combinatie van het gebruik van producten thuis en behandelingen in de kliniek. Sylvia is naast medisch schoonheidsspecialist dermatologie mede-eigenaar van Your FACE Clinics.

SPECIALITEITEN

 • SkinPen en CryoPen behandelingen
 • Environ behandelingen
 • Acne behandelingen
 • Huidanalyse
 • IPL behandelingen

AFSPRAAK OPTIES

Sylvia heeft spreekuur bij YourFACE Clinics Woerden op maandag, donderdag en vrijdag.

Scroll naar top
Boek afspraak