HET TEAM ACHTER YOURFACE

Het team van YourFACE staat bekend om drie zaken: ervaring, perfectionisme en oog voor detail. Op deze webpagina stellen we het team aan je voor.

MAARTEN FAÇEE SCHAEFFER

Cosmetische arts KNMG, eigenaar YourFACE Clinics

In 2011 heeft Dokter Maarten Façee Schaeffer de studie geneeskunde aan de Vrije universiteit van Amsterdam succesvol afgerond. Daarna is hij 4 jaar werkzaam geweest op de afdeling Orthopedie in het Onze lieve vrouw gasthuis en het Sint Lucas Andreas in Amsterdam. Vervolgens is hij in 2015 de eerste officiële opleiding tot cosmetisch arts gaan volgen en sinds 2017 is hij een van de eerste officieel afgestudeerde cosmetische artsen van Nederland. Daarnaast mag dokter Maarten de titel ‘Cosmetisch arts KNMG‘ dragen. Sinds 1 juli 2019 is de cosmetische geneeskunde een beschermd en erkend profiel specialisme binnen de Nederlandse geneeskunde. Sinds juli van 2019 is dokter Maarten lid van de opleidingscommissie van de NVCG om actief bij te dragen aan de ontwikkeling van de cosmetische geneeskunde.

Doordat Dokter Maarten zijn kennis van spieren en botstructuren combineert met zijn cosmetische ervaringen, kan hij volledig inspelen op de hulpvraag van de patiënt. Middels zijn oog voor detail, het stellen van de juiste vragen en de nodige voorzorg bieden, zorgt dat het behandelplan volledig afgestemd is op het individu. Met als doel dat de patiënt tevreden is en het meest natuurlijke resultaat behaald kan worden. Dokter Maartens mantra is ‘less is more’.

Dokter Maarten Façee Schaeffer is gecertificeerd lid van de Nederlands Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG), lid van de opleidingscommissie voor de cosmetische geneeskunde (SOCG) en BIG-geregistreerd arts. Zijn BIG registratienummer is 09915127801.

SPREEKUUR

Maarten heeft op maandagen en vrijdagochtend spreekuur bij YourFACE Woerden en op dinsdag (op afspraak), woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag (op afspraak) spreekuur bij YourFACE Amsterdam. 

DIEDERIK VAN IMHOFF

Cosmetische arts KNMG

Dokter Diederik van Imhoff heeft zijn geneeskunde studie volbracht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hierop heeft hij ruim 5 jaar bij de chirurgie gewerkt in Nederland, Australië en Zuid-Afrika. Kwaliteit, precisie en betrouwbaarheid zijn de belangrijkste factoren binnen zijn werk.

Binnen de ontwikkelingen in de cosmetische geneeskunde is hij actief als trainer voor echografisch geleide beoordelingen van filler behandelingen. Hiermee kan de positie van bloedvaten en andere structuren worden beoordeeld en kunnen permanente fillers worden geïdentificeerd. Dit vergroot de veiligheid van behandelen en geeft de mogelijkheid complicaties te voorkomen en verhelpen.

Dokter Diederik van Imhoff  geeft gedegen advies op basis van de wensen van de patiënt en zijn eigen expertise. Schoonheid is immers voor iedereen anders. Bij het beoordelen van een gezicht zal een natuurlijk resultaat leidend zijn in zijn assessment.

Dokter Diederik van Imhoff is BIG-geregistreerd arts en mag de titel ‘Cosmetisch arts KNMG’ dragen. Zijn BIG registratienummer is 39916393101. Tevens is hij gecertificeerd lid en bestuurslid van de Nederlands Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG)

SPREEKUUR

Diederik heeft op dinsdagen spreekuur bij YourFACE Amsterdam.

Marcella Leeuw

Kliniek Manager

Marcella is het eerste aanspreekpunt binnen YourFACE. Zij heeft meer dan vier jaar werkervaring in de cosmetische branche en heeft in Amsterdam bij diverse cosmetische klinieken gewerkt. Daarnaast hecht zij als kliniek manager veel waarde aan een goed gestroomlijnde organisatie. Hierbij hoort goede service en het creëren van de juiste sfeer waarbij iedere cliënt zich welkom voelt!

De werkzaamheden van Marcella zijn heel divers. Naast het aanspreekpunt te zijn van de cliënt (intern en extern) en de administratieve werkzaamheden, assisteert zij ook bij de ooglidcorrecties. Marcella is een belangrijke schakel binnen YourFACE.

SPREEKUUR

Marcella is op woensdagen, donderdagen en vrijdagen aanwezig bij YourFACE Amsterdam

Marceline Verver

Huidtherapeute

Marceline heeft haar opleiding tot huidtherapeute in 2019 afgerond aan de Hogeschool Utrecht. Zij heeft de afgelopen  jaren veel werkervaring opgedaan in diverse cosmetische klinieken in Utrecht en Amsterdam. Naast haar werk als huidtherapeute bij YourFACE is Marceline ook actief trainster van het vooraanstaande merk SkinCeuticals.

Zij heeft ervaring met huid verbeterende behandelingen, zoals diverse soorten peelings, lasers en microneedling. Persoonlijke aandacht, staat bij Marceline voorop. Haar passie is het aanbieden van huidtherapeutische zorg wat aansluit op de wensen en behoefte van de cliënt. Marceline heeft een oog voor detail en neemt ruim de tijd om een passend, en persoonlijk behandelplan op te stellen. Daarnaast heeft Marceline veel kennis van producten en kan zij hierdoor de juiste skincare routine samenstellen.

Huidtherapeut Marceline Verver is KP geregistreerd. Haar KP nummer is 39104949988.

SPREEKUUR

Marceline is op woensdagen en donderdagen aanwezig bij YourFACE Amsterdam

Karen Oldhoven

Marketing Manager

Karen is onze marketing manager en werkte sinds 2007 bij mediabedrijven als JCDecaux en DPG Media. Zij adviseerde adverteerders bij hun marketing- en communicatie doelstellingen om de gewenste doelgroep te bereiken met een passende boodschap. 

Voor onze kliniek analyseert Karen de wensen en behoeften van onze cliënten en stemt hier vervolgens de marketingactiviteiten op af. Als wij de behoefte van onze cliënten beter begrijpen, draagt dit bij aan de continuïteit van onze kliniek. 

Het creëren van waarde voor onze bestaande en nieuwe cliënten, is haar uitgangspunt zodat klanten bevestigt krijgen dat ze bij ons aan het juiste adres zijn om natuurlijk ouder te worden. 

Scroll naar top
Boek afspraak