SkinPen

SkinPen

Wilt u uw huidconditie verbeteren? Graag een frisse uitstraling? YourFACE maakt gebruik van het eerste FDA goedgekeurde medisch microneedling systeem ter wereld, namelijk de SkinPen. De SkinPen is in de US ontworpen en heeft als enige microneedling systeem ter wereld een CE-keurmerk, klasse 2. Daarnaast is de SkinPen de gouden standaard op het gebied van de microneedling behandeling. De SkinPen wordt ingezet voor huidverbetering bij (acne-)littekens, pigmentvlekken, doffe huid, grove poriën en fijne lijntjes. Het is een zeer effectieve en veilige behandeling.

De huid in de diepte vernieuwen, zónder oppervlakkige schade aan te richten en met minimale downtime. Dit kan met de SkinPen Collageen Inductie Therapie (CIT). Met medisch micro-needling wordt, door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt. Tijdens de behandeling wordt het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen (type 3) en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt hierdoor steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender. Medisch micro-needling is effectiever en zorgt daardoor voor een zichtbaarder resultaat.

Aantal behandelingen

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de huidconditie. Gemiddeld zijn er tussen de 3 en 6 behandelingen nodig. Dit is erg afhankelijk van de hulpvraag en de huidconditie. Het interval is 4 tot 6 weken. De beste resultaten worden behaald wanneer de SkinPen behandeling in kuurverband worden uitgevoerd. De huidtherapeut maakt graag een behandelplan op maat.

Consult

Voorafgaand aan de eerste behandeling moet er een consult hebben plaatsgevonden. Tijdens dit consult zal de huidtherapeut een behandelplan opstellen passend bij uw huid en uw hulpvraag. De werking van de SkinPen en de voorbereidende producten worden besproken. Hierna kan er een nieuwe afspraak gepland worden voor de eerste SkinPen behandeling.

U kunt online uw consult inplannen via ons online boekingssysteem. 

Boek afspraak  

 

Scroll naar top
Boek afspraak