Neusrimpels

Neusrimpels (ook wel bunny lines genoemd) zijn de rimpels bovenaan je neus. Wanneer je je neus aanspant, worden deze rimpels zichtbaar. Bijvoorbeeld wanneer je in de zon kijkt en je je gezicht samentrekt. Maar, na een tijdje kunnen de neusrimpels blijven staan. Ook wanneer je je gezicht ontspant. Door een behandeling met Botuline Toxine ontspannen deze spiertjes zich en verdwijnen de rimpels.

De behandeling

In een serie – nagenoeg pijnloze – prikjes wordt de Botuline Toxine verdeeld. Deze behandeling moet altijd uitgevoerd worden door een arts met veel ervaring en bij voorkeur een cosmetische arts KNMG.

Het natraject

U moet de eerste dagen geen druk geven op de plek waar de Botuline Toxine zit. Daarnaast adviseren wij u om de eerste 24 uur niet intensief te sporten, sterk UV- of zonlicht, zonnebank en sauna te vermijden.

De risico’s

Indien de behandeling uitgevoerd wordt door een ervaren arts is de behandeling veilig. Zoals iedere injectie zijn er wel kleine risico’s zoals een blauwe plek of ontsteking.

Het resultaat

Het resultaat is na 14 dagen optimaal. Het resultaat met Botuline Toxine houdt ongeveer 3-5 maanden aan. Dit hangt af van de neusrimpels en verschilt ook van persoon tot persoon.

De kosten

De prijs van de behandeling hangt af van de hoeveelheid dat nodig is. De prijs van de Botuline Toxine tegen neusrimpels is vanaf €95. Dit is inclusief nazorg. De exacte prijs wordt altijd tijdens het consult besproken.

Consult

Heb jij last van neusrimpels? Of heb je behoefte aan een vrijblijvend consult? Plan dan nu direct jouw afspraak in bij YourFACE Clinics bij een locatie bij jou in de buurt.

Scroll naar top
Boek afspraak