SKINBOOSTERS

Naarmate wij wat ouder worden neemt helaas de productie van het collageen en elastine af. Beide zijn verantwoordelijk voor de stevigheid van de huid. Daarnaast neemt ook de hoeveelheid hyaluronzuur af, waardoor de huid droger, doffer en minder vol aanvoelt. 

Een oplossing hiervoor is het gebruik van een skinbooster. Een zeer bekende skinbooster is Profhilo®. Dit is een behandeling met een subtiel en natuurlijk product, en bestaat uit een serie injecties met zuiver hyaluronzuur wat in de oppervlakkige huidlaag wordt gespoten. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof en heeft een vochtbindend vermogen. Profhilo® is geen filler. Fillers worden normaliter in de diepere huidlagen aangebracht en geven plaatselijk meer volume. Hydratatie is een belangrijk kenmerk van een gezonde huid. 

Door op verschillende plekken in het gezicht hyaluronzuur te injecteren, krijgt de huid meer volume, verbetert de elasticiteit en worden de fijne lijntjes verzacht. Het aantal behandelingen hangt af van de conditie van de huid en het advies van de arts. De behandeling is erg geschikt voor het gezicht, maar kan ook worden ingezet bij verslapping van de hals, het decolleté en de handen.

Het product heeft in 2016 de Aesthetic Awards gewonnen voor de meest innovatieve behandeling omdat het een geheel nieuwe bewerking van hyaluronzuur betreft met hele specifieke voordelen. Het hyaluronzuur is heel natuurlijk, dus minder kans op bijwerkingen, een natuurlijk resultaat en deze behandeling maakt uw eigen huid in de diverse lagen weer steviger.

Daarnaast biedt YourFACE Clinics ook de Beletero® Revive behandelingen aan. Beletero® Revive filler zorgt voor verbetering van de huidhydratatie, huidstructuur en boost de huidkwaliteit. Ook vermindert het de roodheid en maakt het de huid gladder. Het verbetert de huidkwaliteit van de huid dankzij de filler combinatie van hyaluronzuur en glycerol.

Beletero® Revive is ideaal toepasbaar voor het verbeteren van de fijne lijntjes op de wangen. Het aantal behandelingen hangt af van de conditie van de huid en het advies van de arts.

Scroll naar top
Boek afspraak