Your3DSCAN

Onderzoek toont aan dat vrouwen gemiddeld 38 keer per dag in de spiegel kijken. Dat komt neer op een slordige vijf volle dagen per jaar! Vaak doe je dit om snel te checken of je haar nog in model zit, om je make-up aan te brengen of gewoon om te kijken hoe je voor de dag komt. Allemaal heel gebruikelijk voor de zelfbewuste vrouw: we zijn eraan gewend geraakt om onszelf op deze manier terug te zien. Maar hoe anders is het als je jezelf op een foto terugziet? Je wordt dan op een andere manier met je uiterlijk geconfronteerd. Vaak heb je dan zelfs een minder positief zelfbeeld. En dat is precies de reden waarom vrouwen tijdens een consult graag foto’s beoordelen. Het is objectiever. Toch mis je op de foto iets. Het ontbreekt aan diepte.

De oplossing: de 3D FACEscan van YourFACE

YourFACE heeft daarvoor de oplossing gevonden. We maken gebruiken van een nieuwe techniek, de 3D FACEscan. Hoe het werkt? We maken drie foto’s van jouw gezicht. Hiervoor kiezen we drie hoeken en maken we gebruik van speciale lenzen. Slimme software zorgt ervoor dat deze foto’s samen één 3D-afbeelding vormen. Zo kunnen we jouw gezicht vanuit alle hoeken bekijken en zien we ook diepte en reliëf in jouw gelaat. Met speciale filters kunnen we heel nauwkeurig bepalen waar in het gezicht bijvoorbeeld volumeverlies optreedt, maken we pigmentstoornissen zichtbaar en zien we goed waar doorbloeding van de oppervlakkige huid sporen nalaat.

Virtueel resultaat

Misschien wel het bijzonderste aan de 3D FACEscan is dat het resultaat van een behandeling virtueel kunnen simuleren. Zo kun je al vóór de behandeling zien wat een injectable, zoals fillers, voor je gezicht doet. En dat is natuurlijk heel erg prettig om die weloverwogen keuze te kunnen maken. Vandaar dat YourFACE de 3D FACEscan standaard meeneemt als onderdeel van een gratis consult.

Meer weten over de 3D FACEscan?

Wil je meer weten over de mogelijkheden en voordelen van een 3D FACEscan? Bel dan met +31 (0)20 7798466 of maak een afspraak en wij vertellen je er graag meer over!

vectra-h1_new
Scroll naar top
Boek afspraak